Acest concurs a expirat în data de 2015-03-24. Vezi concursurile active aici.
Fashion Avec Passion iti face cadou doua rujuri Dolce&Gabbana editie limitata!

Fashion Avec Passion îţi ofera cel mai frumos cadou in luna martie!

Doua rujuri Dolce&Gabbana, in cele mai in voga nuante ale sezonului! Pentru ca tu să fii în pas cu moda si cu inovatiile in materie de beauty!

Fiindca imi doresc sa fim cat mai aproape si sa va impartasesc din trucurile mele de beauty, o sa va ofer constant toate produsele inovatoare (ce deocamdata nu sunt disponibile in Romania), pe care eu insami le folosesc. Trebuie doar sa stati in legatura cu mine si sa urmariti noutatile.

Incepem cu buzele si cu un zambet seducator!

Ce trebuie să faci 

  1. Dă like paginii de Facebook Fashion Avec Passion si follow paginii de Facebook Janina Nectara.  Click aici pentru a da like si click aici pentru a da follow.
  2. Dă follow contului de Instagram @FashionAvecPassion.  Click aici pentru a da follow.
  3. Postează pe wall-ul tău de Facebook link-ul către această pagină de concurs.

Perioadă de desfășurare:  9 Martie – 23 Martie 2015

Folosind site-ul www.random.org se va extrage persoana câștigătoare. Aceasta va fi aleasă dintre cei care au indeplinit toate cerintele de mai sus. Dacă persoana aleasă câștigătoare nu a indeplinit toate cele trei cerinte, va fi descalificată și se va trece la o nouă extragere, până va fi găsită o persoană ce îndeplinește toate condițiile mentionate. Atât extragerea cât și anunțarea persoanei câștigătoare se vor face pe data de 23 martie 2015.