Acest concurs a expirat în data de 2014-12-19. Vezi concursurile active aici.
Spune adio ridurilor!

Primele riduri de expresie au inceput deja sa isi faca aparitia? Nu lasa situatia sa iti scape de sub control. Participand la acest concurs, vei avea sansa sa intri in posesia unor produse care te vor ajuta in lupta impotriva inesteticelor riduri!

Ce poti castiga?

  • Doua produse anti-ageing de la Bruno Vassari:
    • Crema Anti-Age Vinoterapie Utilizare Zilnica - Kianty Vita Vite 
    • Crema anti-age cu Polifenotoxyl contine ingredienti activi ce ofera un tratament complet impotriva tuturor tipurilor de riduri.

Pentru pielea ce necesita un tratament complet impotriva imbatrinirii, Bruno Vassari sugereaza folosirea zilnica a cremei Vita-Vite. Rezultatele sunt vizibile inca din primele 30 zile de tratament. De asemnea, este recomandata persoanelor ce au fost tratate cu Botox®, ca si tratament alternativ intre doua etape de tratament (in general 6 luni) intrucat confera rezultatului o durata mai indelungata. 

Crema se aplica dimineata si seara. Daca se doreste un tratament intensiv, se aplica mai intai Serum Vite apoi Vita-Vite. 

Contine: Argireline, Vitis vinifera extract, Extract de soia, Vitamin E, Vitamin C, Ceramides si Unt de Shea.

Ce trebuie sa faci?

  • Trimite-ne un e-mail la adresa diva@divahair.ro, cu subiectul "Concurs Bruno Vasssari". Acesta trebuie sa contina datele tale personale: nume, prenume, adresa completa, numar de telefon si adresa de e-mail.

Concursul se desfasoara pe perioada 11 - 18 decembrie 2014, urmand ca in cursul zilei de 19 decembrie 2014 sa desemnam castigatoarea prin tragere la sorti.