76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga doua bilete la meciul Franta – Romania de la UEFA EURO 2016 sau unul dintre cele 20 de televizoare Smart TV 3D!

 admin  2016.03.26  Diverse,Electronice,Trageri la sorti,Invitatii  1729

concurs Continental

Campania "Fii al 12-lea jucator!" va incepe in data de 21 martie 2016 si se va incheia la data de 30 aprilie 2016.

La aceasta campanie participa urmatoarele anvelope Continental, comercializate de distribuitorii autorizati sau revanzatorii acestora, respectiv orice anvelopa de vara si all season marca Continental pentru autoturisme, furgonete sau 4x4, indiferent de dimensiune sau indice de viteza.

Participarea la campanie presupune achizitionarea de oriunde de pe teritoriul Romaniei a cel putin 4 anvelope Continental din gama celor mentionate mai sus pe aceeasi factura sau bon fiscal. Achizitiile pot fi facute atat offline, cat si online.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze de pe teritoriul Romaniei cel putin 4 produse participante mentionate mai sus si sa se inscrie in campanie in perioada campaniei, prin una dintre urmatoarele modalitati:

  • prin accesarea website-ului www.vacantaperoti.ro si completarea unui formular de inscriere, sau
  • prin expedierea unui SMS la numarul de telefon 1779 (numar de SMS cu tarif normal), care sa contina cuvantul "CONTI", urmat de seria si numarul bonului fiscal sau a facturii ce atesta achizitionarea a cel putin 4 produse participante in campanie.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 2 x Pachet fotbalistic de participare pentru doua persoane la meciul Franta - Romania din data de 10 iunie 2016 ce are loc la Paris
  • 20 x Televizor Smart TV 3D

Pachetele fotbalistice si televizoarele Smart TV 3D vor fi acordate prin tragere la sorti electronica aleatorie, in baza inscrierilor corecte efectuate in perioada campaniei. Tragerea la sorti pentru va avea loc pe data de 05 mai 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Continental castiga premii anvelope de vara Continental meciul Franta – Romania www.vacantaperoti.ro campanie vara 2016 anvelope de vara anvelope auto UEFA EURO 2016