101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga doua bilete la concertul Robbie Williams!

 admin  2015.07.10  Trageri la sorti,Invitatii  1087

concurs Europa FM

Ascultă programele Europa FM şi la semnalul de concurs sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, şi câştigă pe loc două bilete la concertul Robbie Williams din 17 iulie din Bucureşti – Piaţa Constituţiei.

Pentru cei care nu pot ajunge la concert, Telekom aduce concertul Robbie Williams live şi gratuit pe telekom.ro si Telekom TV.

Intră şi înregistrează-te pentru unul din cele 50.000 de locuri disponibile pe telekom.ro!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM bilete la concert concert Robbie Williams concurs TelekomNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.