Acest concurs a expirat în data de 2014-11-02. Vezi concursurile active aici.
Vara s-a terminat dar vacantele continua!

Vara s-a terminat dar vacantele continua! Cu atat mai mult cu cat TAP Portugal si TukTuk te provoaca sa participi la un minunat concurs, care are ca premiu doua bilete de avion pentru Insula Madeira. Magica insula Madeira!

Lafaindu-se de una singura in Oceanul Atlantic, Madeira se afla la aproximativ 650 de kilometri vest de Maroc si 1000 de kilometri sud-vest de Europa, plasament ce iti confera un puternic sentiment de evadare din realitate pe care il vei trai chiar inainte de a ajunge pe acest mirific pamant portughez. Avand multe argumente pentru petrecerea unui sejur fabulos, Madeira e un loc ce poate fi vizitat pe tot parcursul anului, datorita climatului subtropical si mediteraneean, aceasta insemnand ca temperaturile blande si calde sunt insotite de briza oceanica.

Pentru a te inscrie in concursul TAP Portugal, va trebui sa accesezi aplicatia de pe pagina Facebook a TukTuk si sa urmezi pasii pe care ii descriem si dedesubt.

Ce trebuie sa faci:

  1. Sa dai LIKE paginii Facebook TukTuk.
  2. Sa dai LIKE paginii Facebook TAP Portugal.
  3. Sa completezi toate campurile formularului din dreapta si sa raspunzi la intrebarea de acolo.
  4. Sa faci SHARE concursului, pe pagina ta de Facebook (dupa ce apesi OK se va deschide automat o fereastra de share).

Perioada de desfasurare a concursului: 1.09.2014 – 1.11.2014. Castigatorul va fi desemnat de catre TAP Portugal si va fi anuntat pe pagina FB a TukTuk (si in aceasta pagina) in data de 3.11.2014.