Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-04-05. Vezi concursurile active aici.
Perwoll lanseaza primul detergent lichid din Romania care elimina scamosarea hainelor.

Perwoll lanseaza primul detergent lichid din Romania care elimina scamosarea hainelor.

De cate ori nu s-a intamplat sa ne vedem hainele preferate pierzandu-si frumusetea, spalare dupa spalare. Cu cat ne plac mai mult, cu atat le purtam mai des, iar astfel fibrele devin aspre si incep sa se scamoseze, facand hainele sa para uzate. Studiile spun ca scamosarea hainelor este o problema intalnita la 9 din 10 persoane si care apare dupa spalarile obisnuite repetate. De aceea, Perwoll lanseaza acum unicul detergent lichid de pe piata care rezolva aceasta problema.  

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair reduce scamosarea hainelor cu pana la 80%, avand in acelasi timp un efect de reparare a tesaturilor.

Este adecvat pentru toate tipurile de tesaturi, iar rezultatele sunt vizibile imediat dupa cateva spalari.

Datorita enzimei Repairzyme® din formula, Perwoll Care & Repair elimina si previne scamosarea hainelor, oferind in acelasi timp solutia optima pentru a le revigora pe cele cu aspect uzat.

Totodata, performanta produsului este certificata de Institutul de Tehnologie a Spalarii (WFK), Perwoll Care & Repair fiind recunoscut drept un concept unic, menit sa aduca un beneficiu real consumatorilor sai pentru cea mai intalnita problema cand vine vorba de ingriirea hainelor – scamosarea si deteriorarea fibrelor. Incearca aici noul  Perwoll Care & Repair !

Pentru a participa la concurs este nevoie sa dai un share la clip cu hashtag #perwollrepair si sa raspunzi corect la intrebarea "Ce reuseste sa repare noul detergent Perwoll Care & Repair?".