107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga detergent lichid Perwoll Care and Repair pentru 1 an!

 admin  05.03.2016  Beauty,Trageri la sorti  3096

concurs Eva.ro

Perwoll lanseaza primul detergent lichid din Romania care elimina scamosarea hainelor.

De cate ori nu s-a intamplat sa ne vedem hainele preferate pierzandu-si frumusetea, spalare dupa spalare. Cu cat ne plac mai mult, cu atat le purtam mai des, iar astfel fibrele devin aspre si incep sa se scamoseze, facand hainele sa para uzate. Studiile spun ca scamosarea hainelor este o problema intalnita la 9 din 10 persoane si care apare dupa spalarile obisnuite repetate. De aceea, Perwoll lanseaza acum unicul detergent lichid de pe piata care rezolva aceasta problema.  

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair reduce scamosarea hainelor cu pana la 80%, avand in acelasi timp un efect de reparare a tesaturilor.

Este adecvat pentru toate tipurile de tesaturi, iar rezultatele sunt vizibile imediat dupa cateva spalari.

Datorita enzimei Repairzyme® din formula, Perwoll Care & Repair elimina si previne scamosarea hainelor, oferind in acelasi timp solutia optima pentru a le revigora pe cele cu aspect uzat.

Totodata, performanta produsului este certificata de Institutul de Tehnologie a Spalarii (WFK), Perwoll Care & Repair fiind recunoscut drept un concept unic, menit sa aduca un beneficiu real consumatorilor sai pentru cea mai intalnita problema cand vine vorba de ingriirea hainelor – scamosarea si deteriorarea fibrelor. Incearca aici noul Perwoll Care & Repair!

Pentru a participa la concurs este nevoie sa dai un share la clip cu hashtag #perwollrepair si sa raspunzi corect la intrebarea "Ce reuseste sa repare noul detergent Perwoll Care & Repair?".


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii Perwoll Care & Repair detergent lichid Perwoll elimina scamosarea hainelor


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail