Acest concurs a expirat în data de 2016-10-20. Vezi concursurile active aici.
Orice fapta buna merita premiata!

Campania “Fapte Bune” este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 06.10.2016 - 19.10.2016

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la campanie, participantii trebuie:

  1. sa acceseze pagina campaniei;
  2. sa insereze numele persoanei care a facut fapta buna si sa descrie in respectivul formular fapta buna a respectivei persoanei, dupa care sa apese butonul „Inscrie povestea”;
  3. dupa apasarea butonului „Inscrie povestea”, pe pagina campaniei va aparea un alt formular pe care participantul trebuie sa il completeze cu urmatoarele date: numele si prenumele participantului, numarul de telefon al acestuia din urma si adresa de e-mail a acestuia din urma.

Toti participantii care parcurg toti cei 3 pasi si finalizeaza inscrierea in campanie, prin completarea formularului de date personale si acumuleaza pana cel tarziu in data de 19.10.2016 ora 23:59 minimum 30 de voturi pentru fapta buna inscrisa pe pagina campaniei, vor intra in tragerea la sorti electronica pentru unul din cele 9 cupoane de cumparaturi indicate mai jos:

  • 3 cupoane, fiecare avand valoarea de 500 lei,
  • 3 cupoane, fiecare avand valoarea de 800 lei,
  • 3 cupoane, fiecare avand valoarea de 1.500 lei.

Premiile vor fi acordate persoanelor care au facut fapta buna, iar nu participantilor ale caror nume au fost extrase castigatoare in urma tragerii la sorti. Voturile pentru faptele bune povestite se pot acorda de catre orice persoana prin accesarea butonului "Voteaza" aflat in dreptul fiecarei povesti din sectiunea "Galeria faptelor bune" existenta pe pagina de internet www.carrefour.ro/faptebune. Fiecare utilizator al paginii de internet www.carrefour.ro/faptebune poate vota o poveste o singura data pe toata durata Campaniei.

Tragerea la sorti electronica va avea loc prin intermediul paginii de internet random.org in data de 24.10.2016 in prezenta unui reprezentant al organizatorului.

Premiile vor fi acordate persoanelor care au facut faptele bune descrise in povestile castigatoare inscrise de participantii extrasi.

In cadrul campaniei, premiile oferite constau in:

  • 3x Cupon de cumparaturi in valoare de 500 lei
  • 3x Cupon de cumparaturi in valoare de 800 lei
  • 3x Cupon de cumparaturi in valoare de 1.500 lei