Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Tchibo Exclusive

Promotia “Impartaseste pasiunea cu cei dragi. Castiga cu Tchibo Exclusive!” incepe pe data de 02 iunie 2014 ora 12:00:00 si va dura pana la 30 iunie 2014 ora 23:59:59.

Pentru a putea participa in cadrul campaniei, un participant trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii: 

  • sa indeplineasca dreptul de participare (Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani)
  • sa aiba un cont valabil pe site-ul www.facebook.com; in cazul participantilor care nu au cont pe site-ul http://www.facebook.com, sa isi creeze cont, prin accesarea sectiunii „Cont nou” si completarea unui formular. 
  • sa acceseze pagina dedicata promotiei: Impartaseste pasiunea cu cei dragi. 
  • sa permita aplicatiei dedicate Promotiei: Impartaseste pasiunea cu cei dragi. sa acceseze toate informatiile necesare pentru buna desfasurare a campaniei; 
  • sa completeze campurile dedicate cu informatiile
  • Sa aleaga una dintre cele 9 cartoline afisate in cadrul paginii 
  • Sa aleaga un text dintre cele predefinite pentru personalizarea cartolinei alese 
  • Sa salveze poza rezultata in propriul profil de Facebook. Dupa aceast actiune va fi afisat un mesaj “Felicitari, te-ai inscris in concurs” 

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt: 

  • 58 x 2 pachete Tchibo Exclusive 250g + 2 cani Tchibo 

Premiile se vor acorda pe baza de momente norocoase. Pentru fiecare premiu, se va desemna inainte de inceperea promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de inceperea promotiei, din intervalul corespunzator perioadei promotiei, fiind desemnate cate 2 momente castigatoare/zi. Momentele castigatoare, respective numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de un notar public si nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator primul participant care salveaza o cartolina in profilul sau dupa un moment norocos.

Castigatorii premiilor vor fi contactati incepand cu prima zi lucratoare dupa alocarea castigului.