Acest concurs a expirat în data de 2015-10-31. Vezi concursurile active aici.
Celadrin este un produs pentru cei care iubesc miscarea!

Celadrin este un produs pentru cei care iubesc miscarea!

Celadrin este o marca cunoscuta la nivel international, cu peste 10 ani de cercetare stiintifica si inovare.  Celadrin reduce disconfortul asociat problemelor articulare si ajuta la mentinerea sanatoasa a articulatiilor si muschilor.

Good Days Therapy propune solutii inovatoare pentru anumite probleme articulare cu care ne confruntam zi de zi. Complexul inovator Celadrin contine extracte concentrate din uleiuri vegetale nesaturate, ce ajuta la reducerea inflamatiei, lubrifierea articulatiei si la pastrarea compozitiei normale a lichidului sinovial (articular) .

Celadrin te poate ajuta sa tii la distanta disconfortul articular si muscular, problemele spatelui cauzate in special de o postura deficitara, traumatisme ale tendoanelor si ligamentelor suferite de sportivi. Celadrin este o solutie pentru cei care iubesc miscarea si se confrunta cu probleme legate de mobilitatea articulatiilor si muschilor!

Demn de mentionat este ca Celadrin Unguent Forte este partenerul oficial al Federatiei Internationale de Medicina Sportiva.

Cercetarile stiintifice realizate in universitati de prestigiu, ce au fost publicate si in renumita publicatie “Journal of Rheumatology” au aratat o imbunatatire a mobilitatii articulare, o scadere a inflamatiei articulatiei, la un interval de 30, respectiv 60 de zile de la administrarea substantei active din produsul Celadrin Extract Forte. Testele efectuate cu substanta activa din Celadrin Unguent Forte au demonstrate rezultate vizibile chiar si dupa 30 de minute de la aplicarea produsului pe piele, impreuna cu efectuarea masajului local si a exercitiilor de mobilitate: imbunatatirea amplitudinii articulare a genunchiului, capacitatii de mers precum si capacitatii de a urca/cobori trepte a pacientilor testati. Afla mai multe informatii despre cercetarile stiintifice si testele efectuate cu substanta activa din gama Celadrin pe good-days.ro!

Castiga cu Good Days Therapy - unul dintre cele 3 pachete de capsule + unguent.

Premii:

  • 3 pachete de capsule + unguent

Pentru a participa la concurs trebuie:

  • sa aveti cont pe sfatulmedicului.ro si sa fiti logat; 
  • daca nu aveti cont, sa completati corect formularul de inregistrare;
  • sa dati like la pagina de facebook Good Days Therapy;
  • sa raspundeti la intrebarea concursului;

Perioada de desfasurare: 19.10.2015 - 30.10.2015

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.