80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga crema coloranta Suncare cu SPF 30!

 admin  2015.07.05  Beauty,Trageri la sorti  1250

concurs Apivita

Sezonul estival aduce mult soare, stat la plaja si distractie in aer liber, iar un bronz uniform si natural completeaza amintirea zilelor de vara. Insa stii ca tenul tau are nevoie de extra protectie cand stai la soare? Foto-imbatranirea si pericolul radiatiilor ultraviolete sunt cei mai mari dusmani ai fetei, mai ales cand ridurile pot aparea mult mai repede favorizate de razele solare.

Asadar, din grija pentru sanatatea si frumusetea tenului, Apivita iti da ocazia sa castigi Crema coloranta Suncare cu SPF 30, perfecta pentru zilele toride si cu mult soare. Crema contine un pigment natural, ce ofera tenului o nuanta uniforma, fiind alternativa perfecta la fondul de ten. Cu 83% ingredinete naturale, crema Apivita poate fi folosita atat la plaja, cat si in machiajul zilnic, fiind rezistenta la apa si transpiratie.

Raspunde print-un comentariu la intrebarea ”Care sunt cele trei principii de dezvoltare a unui produs Apivita?” si poti fi unul dintre fericitii castigatori. Nu uita sa lasi in comentariu si adesa de e-mail pentru a putea fi contactat.

Concursul se desfasoara in perioada 1 - 14 iulie 2015. Castigatorii vor fi anuntati in data de 15 iulie 2015 de echipa Acasa.ro pe e-mail!

Concursul va avea 5 premii. Fiecare premiu consta intr-o crema coloranta Suncare SPF 30.


PARTICIPA LA CONCURS

crema coloranta Suncare Suncare cu SPF 30 concursuri online castiga premii concurs Apivita