Castiga combustibil pentru masina ta in valoare de 300 lei
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

348.84
miliarde de lei,
adica

348.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga carduri de carburant in valoare de 300 de lei!

 admin  2016.05.13  Vouchere,Trageri la sorti  1721

concurs Europa FM

Concursul intitulat “Prinde claxonul care-ti umple rezervorul!” se desfasoara in perioada 10 mai - 03 iunie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea „Drum cu prioritatea”, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 16.00 – 19.00.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa se afle la volanul unei masini si sa asculte in intervalul orar 16.00 – 19.00, programul „Drum cu prioritate” cu Radu Constantinescu. La semnalul de concurs “Prinde claxonul care-ti umple rezervorul!”, ascultatorii aflati la volan/ in autoturism care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa opreasca masina in conditii de siguranta (eventual sa parcheze undeva unde ii este permis) si sa sune la numarul de telefon 0372.069.599 (numar cu tarif normal), sa ramana la volan si sa raspunda la intrebarea adresata de catre moderatorul emisiunii, in „claxoneza” – respectiv folosind claxonul autoturismului in care se afla astfel: pentru un raspuns „Adevarat” claxoneaza de 2 ori scurt, iar pentru un raspuns „Fals” un claxon lung; exemplul va fi dat pe postul de radio de catre realizatorul emisiunii cu ajutorul unor semnale audio;

Daca ascultatorul care a intrat in direct raspunde corect la intrebarea adresata de catre moderatorul emisiunii este ulterior declarat castigator, dar daca acesta nu stie raspunsul sau nu raspunde corect va fi preluat un alt telefon cu un alt ascultator in direct.

In perioada 10 mai - 03 iunie 2016, se va organiza un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand in carduri de carburant in valoare de 300 de lei per concurs.

Se acorda 19 de premii care constau in carduri de carburant in valoare de 300 de lei per concurs (zi). Valoarea totala a premiilor este de 5.700 lei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii prinde claxonul drum cu prioritatea castiga combustibil