98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga colectia de 6 carti semnate Dan Brown!!

 detty  2016.10.03  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1619

concurs EVZ

Acest concurs se va desfăşura in perioada 30 septembrie – 30 octombrie 2016. Participarea la concurs se poate realiza prin inscrierea la Newsletter-ul evz.ro, in boxul special destinat.

Pe site-urile participante va aparea un banner/pop-up in care participantul isi completeaza adresa personala de email valida in casuta special destinata acestui lucru. Prin adresa de mail personala si valida intelegem adresa de email pe care participantul o foloseste si la care are acces. O sa-i apara urmatorul mesaj: Abonare Newsletter: Confirmarea abonarii la lista de abonati a fost trimisa pe “adresa de email mentionata de participant”. Vei fi abonat doar in momentul confimarii.

  • Pentru a participa la concurs participantul trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile/regulamentul concursului prin bifarea casutei destinata acestui lucru
  • Dupa introducerea adresei de email, organizatorul prin intermediul partenerului sau care gestioneaza trimiterea newsletterelor, va trimite un email automat prin care i se cere participantului sa confirme: Confirmarea abonarii (exemplu evz.ro).
  • Participa la concurs doar abonatii noi inscri la newsletter si care nu se dezaboneaza pe perioada concursului.
  • Extragerea premiilor va fi efectuata in ziua de 1 noiembrie 2016, ora 12:00 din baza de date cu adresele de email inscrise pe perioada desfasurarii concursului.

Premiile concursului vor fi oferite conform urmatoarei proceduri:

  • Castigatorii vor fi contactati prin trimiterea unui e-mail pe adresa de email castigatoare.
  • Data limita de revendicare a premiilor: 3 zile calendaristice de la data trimiterii emailului.

Premiile concursului vor fi un set de 6 carti ale autorului Dan Brown: Inferno, Simbolul pierdut, Codul lui Da Vinci, Conspiratia, Ingeri si Demoni, Fortareata digitala.

Un singur participant poate sa castige cele 6 carti puse in joc.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs EVZ castiga premii carti semnate Dan BrownNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.