Acest concurs a expirat în data de 2016-10-03. Vezi concursurile active aici.
E cool sa fii chirias.

Campania promotionala ”E cool sa fii chirias” se va desfasura in perioada 29 august 2016 - 2 octombrie 2016.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest regulament pentru a-si valida participarea.

  1. Intri pe www.imobiliare.ro/targuldechirii si gaseste apartamentul visurilor tale.
  2. Share-uiesti apartamentul care te inspira pe Facebook si descrii in postare cum ar arata prima ta dimineata in el, si adauga cele 3 hashtaguri in postare: #coolsafiichirias, #targuldechirii, #imobiliarero Atentie, postarea trebuie sa fie publica.
  3. Finalizezi inscrierea prin adaugarea unui Comment cu textul „Particip” la postarea „Castiga PREMIUL SAPTAMANII…” din saptamana curenta, de pe pagina de Facebook imobiliare.ro.

Fiecare participant poate avea maxim 4 sanse de castig, cate una pentru fiecare premiu oferit de organizator in cadrul acestui concurs.

Se vor valida doar postarile care au link cu locuintele destinate inchirierii de pe www.imobiliare.ro. Si postarea trebuie sa contina cel putin un hashtag din cele 3 specificate.

Pentru castigarea unei chirii timp de 3 luni, chiriasul trebuie sa faca dovada inchirierii unei locuinte, indifirent de modalitatea in care a ajuns la solutia inchirierii (prin www.imobiliare.ro, alte site-uri de profil sau mediile offline). In acest sens este nevoie deprezentarea contractului de inchiriere incheiat intre castigator si proprietarul locuintei, cel putin in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2016.

Mai mult, Imobiliare.ro acorda premiul inclusiv in varianta transmisibila, castigatorul putand face o surpriza placuta unui alt chirias care are mai multa nevoie decat el de premiu, cu mentionarea celor trei hashtag-uri din campaniesi, in plus, a hashtag-ului #delaminepentrutine.

Premiile saptamanale consta in electrocasnice:

  • un premiu ce consta intr-un Espressor DeLonghi;
  • un premiu ce consta intr-un Set mic dejun Trisa Retro Style Fildes;
  • un premiu ce consta intr-un Cuptor cu microunde Samsung.
  • Marele premiu consta in achitarea de Imobiliare.ro a chiriei lunare pentru chiriasul participant la concurs, timp de 3 luni: 1 octombrie – 31 decembrie 2016 (valoarea maxima a unei luni de inchiriere nu poate fi mai mare de 250 euro).

In 5 septembrie 2016 are loc extragerea castigatorului primului premiu (EspressorDeLonghi), dintre participantii care s-au inscris cu succes in perioada 29.08-04.09.2016 in acest concurs.

In 12 septembrie 2016 are loc extragerea castigatorului celui de-al doilea premiu (Set mic dejun Trisa Retro Style Fildes), dintre participantii care s-au inscris cu succes in perioada 05-11.09.2016 in acest concurs.

In 19 septembrie 2016 are loc extragerea castigatorului celui de-al treilea premiu (Cuptor cu microunde Samsung), dintre participantii care s-au inscris cu succes in perioada 12-18.09.2016 in acest concurs.

In perioada 03 - 09.10.2016 are loc extragerea castigatorului marelui premiu, plata chiriei pe o perioada de 3 luni, dintre toti participantii care s-au inscris cu succes in perioada 19.09-02.10.2016 in acest concurs.