Acest concurs a expirat în data de 2015-12-18. Vezi concursurile active aici.
PopSockets este un produs care a revolutionat piata americana, facand utilizarea telefonului mult mai usoara.

PopSockets este un produs care a revolutionat piata americana, facand utilizarea telefonului mult mai usoara. Conceptul “PopSockets” a fost fondat in anul 2012, in Colorado, SUA si a fost patentat de catre profesorul de filosofie David Barnett. De atunci se bucura de un real succes si a obtinut numeroase premii internationale.

De cate ori ti-ai scapat telefonul pe jos, sau de cate ori iti este greu sa manipulezi dispozitivele prea mari si incomode?

Uita de carcasele imense si potejeaza-ti telefonul cu un Popsockets si doar 2 degete. PopSockets este un dispozitiv inovator, foarte usor de folosit si cu un design unic si atragator. Este construit dintr-o parte atasabila carcasei de telefon sau tableta, si o alta parte tip acorden, care te va impresiona prin multiple utilizari.

Iata de ce ai nevoie de PopSockets:

  • Niciodata nu iti vei mai scapa telefonul sau tableta din mana.
  • Prindere si pozitionare inovativa, in functie de necesitatile tale. Il poti plia de cate ori doresti.
  • Prins intre degete, de mana sau pozitionat de masa, prins de laptop, in masina sau unde ai nevoie, PopSockets te ajuta sa manevrezi eficient telefonul pentru mesaje text, jocuri, fotografii, selfies, vizionarea clipurilor video, navigarea pe web, FaceTime, si Skype.
  • Se poate repozitiona sau lipi pe alte dispozitive, datorita lipiciului lavabil.
  • Impreuna cu accesoriul PopClip, poate fi atasat pe orice suprafata vertical. Ideal in masina, fara a mai fi nevoie de ventuzele imense.
  • In timp ce tii tableta sau telefonul, mana ta se relaxeaza.  
  • Nimeni nu iti va putea lua telefonul din mana.
  • Un plus de originalitate carcasei de telefon, prin designul atractiv.
  • Ideal pentru adulti, dar mai ales pentru copiii.

PopSockets este solutia ergonomica in tehnologie si ofera un plus de securitate dispozitivelor tale.  Adaugat pe spatele oricarui dispozitiv mobil, ii poti creste utilitatea, bucurandu-te astfel de un dispozitiv necesar si confortabil, ce iti ofera siguranta mult visata. Disponibil online pe www.popsockets.ro, la pretul de 48 lei. Atentie, da dependenta! Popsockets. Pop IT, Do it!

Participa la concurs in perioada 02 - 17 decembrie 2015 raspunde corect la intrebarea "De ce PopSockets este accesoriul ideal pentru telefon?" si poti castiga cel mai nou accesoriu din lumea Gadget-urilor functionale, un Popsockets, model surpriza!