101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga castiga o invitatie de 2 persoane la Cirque de Soleil - Quidam!

 admin  2015.01.22  Trageri la sorti,Invitatii  776

concurs Orange

Loteria publicitara se desfasoara intre 19 ianuarie – 25 ianuarie 2015.

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Loteriei publicitare in urma tragerii la sorti sunt dupa cum urmeaza:

  • 2 premii, fiecare constand in cate o invitatie pentru 2 persoane la spectacolul Cirque de Soleil – Quidam organizat la Romexpo, pe data de 1 februarie 2015, ora 17:00.

Participantii posesori de cartele SIM care, intre 19 – 25 ianuarie 2015, in perioada de desfasurare a loteriei publicitare, creeaza si activeaza, respectiv modifica, un abonament sau o optiune PrePay cu ajutorul Configuratorului Orange Young si selecteaza inscrierea in promotie in momentul crearii optiunii vor intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea Premiilor.

Tragerea la sorti pentru castigarea Premiilor va avea loc in perioada 26 - 28 ianuarie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

Cirque de Soleil concurs Orange concursuri online Orange PrePay Configuratorul Orange YoungNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.