Carti, Reviste • Trageri la sorti

Concurs: Castiga cartile "Pana te voi gasi" de John Irving si "2010: A doua odisee" de Arthur C. Clarke!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.27 • 2232 vizualizări

pachet format din două cărţi captivante

Concurs: Castiga cartile "Pana te voi gasi" de John Irving si "2010: A doua odisee" de Arthur C. Clarke!

Cu doar un click de mouse poţi câştiga pe europafm.ro un pachet format din două cărţi captivante: "Până te voi găsi" de John Irving şi "2010: A doua odisee" de Arthur C. Clarke.

Cel de-al unsprezecelea roman al lui Irving, "Până te voi regăsi", prezintă povestea actorului Jack Burns. Mama acestuia, Alice, era o specialistă în tatuaje din portul Leith. Tatăl lui,William, un organist din Edinburgh dependent de tatuaje. La vârsta de patru ani, Jack călătoreşte împreună cu Alice în mai multe porturi de la Marea Nordului şi Baltica Copenhaga, Stockholm, Oslo, Helsinki şi Amsterdam în căutarea tatălui absent.

Dar Alice se dovedeşte a fi o adevărată enigmă, iarWilliam nu este de găsit. Chiar şi amintirile lui Jack sunt puse la îndoială. Jack Burns învaţă la şcoli din Canada şi din New England, dar este modelat de relaţiile pe care le are cu femei mai în vârstă. Irving redă viaţa de actor la Hollywood a lui Jack cu aceeaşi abundenţă de detalii şi acelaşi spectru larg de emoţii pe care le foloseşte pentru a descrie saloanele de tatuaj din porturile de la Marea Nordului şi Baltica şi muzica răsunătoare pe care Jack a auzit-o în copilărie în câteva biserici europene.

"Până te voi regăsi", apărut la editura RAO, adună în paginile sale tristeţi copleşitoare şi decepţii; în acelaşi timp, este un roman robust şi comic, comparabil cu cele mai ambiţioase şi tulburătoare dintre operele lui Irving.

Cartea "2010: A doua odisee", scrisa de Arthur C. Clarke, face parte din colectia Nautilus SF a editurii Nemira.

Povestea "2010: A doua odisee" are în prim plan un echipaj mixt de astronauţi americani şi sovietici care încearcă să ajungă la naveta Discovery şi să rezolve misterul abandonului acesteia de către Bowman. La capătul unei curse fulminante împotriva unor competitori pământeni, vor dezlega misterul puterilor monolitului. Toate acestea însă poartă cititorul într-o cursă plină de adrenalină prin sistemul solar şi reveleaza primele forme de viaţă extraterestră.


PARTICIPA LA CONCURS