Acest concurs a expirat în data de 2014-10-13. Vezi concursurile active aici.
Zero limite

"Zero limite" vă prezintă o cale testată de a depăşi limitele autoimpuse pentru a realiza în viaţă mai mult decât aţi visat vreodată. Priviţi exemplul lui Joe Vitale, milionar şi autor a numeroase cărţi de succes, un guru al marketingului online. Doar când a descoperit sistemul hawaiian străvechi Ho'oponopono, a găsit şi succesul fara limite. Actualizată pentru epoca modernă, Ho'oponopono este o metodă de autoajutor care elimină obstacolele mentale, eliberându-vă mintea pentru a găsi căi noi, neaşteptate de a obţine ceea ce vreţi. Vitale a simţit că trebuie să împărtăşească metoda respectivă lumii întregi pentru ca şi alţii să experimenteze împlinirea şi fericirea pe care le simte autorul în fiecare zi.

Această carte este ca dinamita; în momentul în care înepeţi să o citiţi aprindeţi fitilul. Îndepărtează toate paradigmele complexe şi ambigue ale trecutului şi dezvăluie o cale relaxantă şi clară de a vă transforma viaţa făcând doar un singur pas. Pe măsură ce o veţi citi şi explora, pregătiţi-vă pentru o călătorie care vă va provoca şi vă va inspira mai mult decât v-aţi fi putut imagina vreodată.

"Apoi a continuat spunând:
- Aşa că m-am hotărât să readuc univerul mintii mele la zero. Lasându-l fără niciun fel de informaţii. Această stare are diverse denumiri: vid, gol, puritate. Nu îmi pasă cum îi spuneţi. Mintea mea s-a întors în starea zero. Indiferent ce vă voi spune în continuare - deşi nu am nici cea mai mică idee despre ce voi vorbi - acum aş vrea să vă povestesc despre reducerea constantă, neîncetată la zero."

Răspunde corect la întrebarea noastră şi poţi câştiga această carte, oferită de Editura Meteor Press şi PORT.ro!