77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga cartea "National Geographic: 500 de locuri sacre de vizitat intr-o viata"!

 admin  2015.07.17  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1275

concurs Europa FM

"Născut de Ziua lui' îți aduce în Deșteptarea cartea "National Geographic: 500 de locuri sacre de vizitat într-o viață".

Vlad Petreanu și George Zafiu îți prezintă în fiecare dimineață, de luni până vineri, persoane și evenimente care au marcat istoria. Încearcă să identifici corect despre cine sau ce vorbesc matinalii Europa FM și poți câștiga, în direct în Deșteptarea, volumul „500 de locuri sacre de vizitat într-o viață” de la Editura Litera.

La semnalul de concurs fii primul care sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, răspunde corect despre cine sau ce eveniment au vorbit Vlad și George la ”Născut de ziua lui” și premiul este al tău!

„500 de locuri sacre de vizitat într-o viață”, din colecţia National Geographic, prezintă în peste 200 de pagini cele mai sacre locuri pe care le vei vizita vreodată, grupate în capitole intitulate sugestiv:

  • Peisaje sacre: Urcă pe pantele vulcanului Popocatépetl – muntele care fumegă –, sacru pentru azteci, sau aventurează-te pe Giant’s Causeway, din Irlanda de Nord.
  • Megaliți și mistere: Caută înţelesul Liniilor Nazca din Peru, vizitează Partenonul din Atena sau plimbă-te printre vechile cercuri din piatră la Calanais, în Scoţia.
  • Leagăne de credință: Vizitează locul de naştere al lui Buddha, vezi ţara în care s-a născut Iisus sau urcă la peştera din vârf de munte unde lui Mahomed i s-a revelat Coranul.
  • Ruine măreţe: Lasă pietrele milenare să îţi vorbească la Angkor Wat, în Cambodgia, la abaţia Cluny, din Franţa, sau în bisericile săpate în stâncă ale Anatoliei, în Turcia.
  • Devoțiune cotidiană: Vizitează sinagoga din Praga, unde evreii se roagă de 800 de ani, vezi o biserică din lemn în Norvegia sau explorează temple, pagode şi mănăstiri în Asia.
  • Altare: Vizitează cea mai mare biserică catolică din SUA, explorează un altar sikh din India sau învârte roţile de rugăciune cu călugării budişti din Himalaya.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM National Geographic 500 de locuri sacre de vizitat intr-o viata Nascut de Ziua lui