Acest concurs a expirat în data de 2014-10-13. Vezi concursurile active aici.
N-ai trait daca n-ai iubit!

"N-ai trăit dacă n-ai iubit!" - "Adulter", un nou roman de Paulo Coelho din 2 octombrie 2014 în librării.

"Adulter", noul roman al lui Paulo Coelho, ilustrează criza existenţală a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

Lansat în portugheză în aprilie 2014, cu drepturi vândute deja în 45 de ţări, noul roman al lui Paulo Coelho a devenit bestseller la numai câteva zile de la apariţie în cele peste 20 de ţări în care a fost publicat până acum, printre care Brazilia, Portugalia, Franţa, Polonia, Coreea de Sud, Statele Unite, Marea Britanie, Spania. În Statele Unite numele lui Paulo Coelho se regăseşte de două ori în aceeaşi săptămână a lunii septembrie în The New York Times Best Sellers List. O dată cu romanul "Alchimistul" care se află pe locul 2 în topul bestsellerurilor paperback trade fiction, atingând astfel un nou record cu 318 săptămâni de prezenşă continuă în listă, iar a doua oară cu explozivul roman "Adulter", care a fost cartea verii 2014 şi a intrat direct pe locul 2 în celebrul clasament al bestsellerurilor The New York Times.

"Adulter" este un roman "provocator si profund, o carte despre descoperirea pasiunii în viaţă şi a ceea ce înseamnă să fii liber. O carte care te pune pe gânduri şi o lectură copleşitoare pentru oricine şi-a pus vreodată întrebarea: Asta este tot?" (Hutchinson)

"Un roman ce împleteşte problemele delicate ca depresia, infidelitatea, rutina şi căsnicia, străbătute însă de spiritul caracteristic al acestui magician al cuvintelor." - O Globo Extra, Brazilia, aprilie 2014

Poţi câştiga această carte oferită de PORT.ro şi Editura HUMANITAS dacă ştii răspunsul corect la întrebarea noastră!