108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga cartea 365 de activitati in aer liber pe care trebuie sa le incerci!

 admin  2016.01.10  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1424

concurs Europa FM

Identifică despre cine vorbesc Vlad Petreanu şi George Zafiu la rubrica „Născut de Ziua Lui”, în Deşteptarea, şi câştigi pe loc, de la Editura Litera, o carte cu 365 de activități amuzante și inteligente, care îți vor dezvălui tainele naturii zilnic, de-a lungul unui an! Instrucțiunile clare, pas cu pas, și fotografiile explică exact ce trebuie să faci și cum, de la proiecte ușoare la unele mai ambițioase, ce necesită ajutorul unui adult.

Trebuie doar să-ți procuri materialele necesare (hârtie, nisip sau pământ) ca să le realizezi. Indiferent unde te afli, folosește ce ai la îndemână și explorează natura împreună cu familia și prietenii.

Cartea „365 de activități în aer liber pe care trebuie să le încerci” este realizată în colaborare cu RSPB, cea mai mare asociație de conservare a mediului înconjurător din Marea Britanie.

Printre provocările care te aşteaptă în cele aproape 200 de pagini ale cărţii pe care o poţi câştiga zilnic în Deşteptarea se află şi următoarele:

  • Creează un nor într-un borcan
  • Calculează înălțimea unui copac
  • Îngroapă o capsulă a timpului
  • Construiește o giruetă
  • Testează inteligența unei păsări
  • Găsește o fosilă

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii Nascut de Ziua Lui 365 de activitati in aer liber concurs DesteptareaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.