107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga carburant suplimentar pentru vacanta!

 detty  16.08.2016  Diverse,Trageri la sorti,Castig instant  2021

concurs Lukoil

Campania este valabila in perioada 08 august 2016, ora 00:00 - 11 septembrie 2016, ora 24:00 si se desfasoara in statiile de distributie carburanti din reteaua Lukoil.

Mecanismul de desfasurare a campaniei:

Pentru a beneficia de premiile instant trebuie sa achizitionezi in perioada campaniei, orice tip de carburant si /sau marfuri din magazin in SDC LUKOIL, sa prezinti la casa de marcat cardul Club Lukoil si sa achiti contravaloarea carburantului si /sau marfurilor din magazinul SDC LUKOIL respective, cu numerar sau card bancar.

Pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa achizitionezi in perioada campaniei orice tip de carburant si /sau produse din magazin, in valoare de 50 lei. Sa prezinti la casa de marcat cardul CLUB Lukoil in vederea inregistrarii tranzactiei si sa achiti contravaloarea carburantului si /sau marfurilor cu numerar sau card bancar.

Premii acordate:

  1. Premii instant - organizatorul ofera la achizitia de carburant si /sau marfuri din magazinul SDC Lukoil efectuata cu utilizarea cardului Club Lukoil, in plus fata de punctele corespunzatoare valorii achizitiei, respectiv in plus fata de valoarea acestora, inca o data numarul si, respectiv valoarea acestora. Valoarea unui punct acumulat pe cardul Club Lukoil, este de 0,1 lei.
  2. Premii acordate prin tragere la sort - saptamanal, prin tragere la sorti, organizatorul ofera cate 200 premii in valoare de 50 lei fiecare, adica 500 puncte acordate pe cardul Club Lukoil, si cate un premiu in valoare de 500 de lei, adica 5.000 puncte acordate pe cardul Club Lukoil, in termen de 10 zile lucratoare de la validarea castigatorului.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lukoil castiga premii concurs carburant castiga carburant


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail