98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga carburant Efix pentru un an!

 admin  2015.04.19  Diverse,Trageri la sorti  1685

concurs History Romania

Concursul se desfăşoară în perioada 16 Aprilie 2015, ora 00:00 – 1 Iunie 2015, ora 23:59:59.

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa indeplineasca, in mod cumulativ urmatoarele conditii:

  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului;
  • In perioada promotiei pe pagina de Facebook History Romania, organizatorul va propune cate o intrebare in cadrul emisiunilor Fifth Gear;
  • Cei care doresc sa se inscrie in campanie trebuie sa posteze raspunsul printr-un comentariu la intrebare;

Se va acorda prin tragere la sorti, un singur premiu. Premiul va consta intr-un card de alimentare cu combustibil in statiile proprii Rompetrol si partener Rompetrol din toata tara, in valoare de 4500 lei + TVA, acordat de organizator, cu o perioada de valabilitate de 1 an din data emiterii.

Castigatorul se desemneaza prin tragerea la sorti care va avea loc pe data de 9 Iunie 2015, si in care vor fi inclusi toti participantii care au respectat regulamentul concursului si care au raspuns corect la intrebare. In cadrul extragerii se va desemna un castigator si vor fi extrase si 3 rezerve.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Fifth Gear concurs History Romania concurs Rompetrol concursuri online castiga carburant in viteza a cincea‬ Fifth Gear card de alimentare cu combustibilNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.