Acest concurs a expirat în data de 2015-12-16. Vezi concursurile active aici.
Tempo la Maxim!

Campania "Tempo la Maxim!" se deruleaza in perioada 15.09.2015 ora 00:00:00, ora Romaniei, si 15.12.2015 ora 23:59.

Produsele participante la campanie sunt cele comercializate sub marca Tempo,  care pot contine in interior cate un cartonas  promotional, pe care este inscriptionat un cod promotional alfanumeric unic , in baza caruia consumatorii isi pot revendica  premiile la campanie.  Ambalajele produselor participante la Campanie enumerate mai sus sunt ambalaje promotionale care, in plus fata de informatia obisnuita, contin detaliat numele prezentei  campanii si codurile alfanumerice tiparite pe cartonasele promotionale aflate in interiorul  ambalajelor.

Revendicarea premiilor prezentei campanii se realizeaza prin intermediul aplicatiei Tempo la Maxim! regasite pe paginii Facebook Tempo Fun Zone. Participantul trebuie sa completeze si sa trimita in perioada de derulare a campaniei formularului electronic de revendicare, astfel cum acesta este afisat in aplicatie. In vederea accesarii aplicatiei este necesarea logarea prin contul personal de Facebook.

In cadrul prezentei campanii organizatorul acorda un numar maxim de 3.000.000 de premii dupa cum urmeaza:

  • 2.999.500 premii digitale constand in download o melodie Maxim band si o dedicatie digitala personalizata
  • 500 de premii compuse din download o melodie Maxim band si un bax de biscuiti Tempo

Premiile prezentei campanii se pot revendica pana cel tarziu la data de 15.01.2016. Premiile electronice /muzicale se vor acorda instant prin intermediul aplicatiei Tempo la Maxim!, iar premiile fizice vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 21 de zile de la data revendicarii si completarii integrale si corecte a formularului de livrare.