Acest concurs a expirat în data de 2015-09-05. Vezi concursurile active aici.
Telekom si Radio 21 te trimit la meciul Romania – Grecia.

Telekom şi Radio 21 te trimit la meciul România – Grecia, ce va avea loc pe 7 septembrie 2015, pe Arena Naţională, începând cu ora 21:45.

Ca să pui mâna pe premiu, trebuie să asculţi matinalul Radio 21 în perioada 31 august – 4 septembrie 2015 şi să suni în direct atunci când se dă semnalul de concurs. Pentru că ştim că eşti un suporter adevărat, vrem să strigi la radio, cât de tare te ţin plămânii, un mesaj special pentru susţinerea echipei naţionale a României, dar nu în română, ci în greacă. Vrem să-i învăţăm şi pe greci să strige „Hai Romania!” sau oricare alt mesaj de încurajare, iar împreună să susţinem echipa noastră naţională.

Cristi Stanciu va striga şi el alături de tine, cât se poate de tare, „Hai Romania!” în limba greacă  („As Roumanía!”), iar dacă mesajul va fi destul de convingător, câştigi un bilet pentru tine şi încă unul pentru un prieten.

În fiecare zi din perioada menţionată se vor organiza câte două concursuri, aşa că stai cu urechea lipită de radio şi pregăteşte-ţi tricoul şi steagul cu România pentru a merge la meci!