76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga bilete la concertul anului!

 admin  2014.09.22  Trageri la sorti,Invitatii  2384

concurs Europa FM

Europa FM a anunțat în premieră, în Deșteptarea, că vocea Indilei se va auzi pentru prima dată live în România pe scena Sălii Palatului din București.

Vlad Petreanu și George Zafiu au anunțat luni, în Deșteptarea, la Europa FM, că Indila va concerta pentru prima dată în România, pe scena Sălii Palatului, pe 7 decembrie 2014. Va fi cu certitudine cel mai frumos cadou dăruit cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an! Indila este considerată artistul anului 2014 în România.

Despre INDILA, noua revelație a muzicii se spune că are o voce divină, care îți rămâne în minte, se lipește de suflet și cu siguranță ne-a fascinat pe toți.

Single-ul "Derniere Danse" a luat cu asalt toate topurile și s-a auzit la toate radiourile, clipul de pe contul oficial de YouTube având la această oră peste 122 de milioane de vizualizări.

Cea mai recentă piesă Indila, "S.O.S", se bucură de același succes uluitor.

Indila provine din Franța, este considerată deja un fenomen muzical și și-a câștigat în România foarte mulți fani, motiv pentru care concertul Indila vine ca una dintre cele mai așteptate anunțuri.

Indila va concerta pe 7 decembrie 2014 la Sala Palatului, iar biletele au fost puse în vânzare de luni în rețelele VreauBilet și Eventim.

Europa FM este principalul partener media al evenimentului și vă recomandă să vă procurați biletele în cel mai scurt timp posibil, pentru că sunt mari șanse ca ele să se epuizeze rapid.


PARTICIPA LA CONCURS

Indila live Derniere Danse