Acest concurs a expirat în data de 2016-04-23. Vezi concursurile active aici.
Mii de kilometri va despart, iar inimile voastre isi duc dorul una celeilalte?

Concursul este organizat si se va desfasura in perioada 11 - 22 aprilie 2016, pe postul de radio Magic FM. 

Ascultatorii care doresc sa participe la concursul Acasa de Paste, se pot inscrie pe site-ul magicfm.ro in formularul dedicat acestui concurs, cu datele personale si cu completarea cerintelor formularului.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de 3 ori pe zi, in perioada 11 - 22 aprilie 2016, va fi extras de pe site-ul magicfm.ro, in mod aleatoriu, cate un ascultator inscris. Ascultatorii vor fi contactati in mod aleatoriu, in intervale de timp diferite in timpul programului si vor fi invitati sa vorbeasca despre tema concursului, in direct cu realizatorul de programe. 

Vor fi declarati castigatori, doar acei participanti care vor fi contactati si anuntati in direct, la radio.

In fiecare zi, in mod aleatoriu decis de catre realizatorii de programe, vor fi citite anonim diferite cazuri prezentate pe magicfm.ro de catre participantii inscrisi. Prezentarea acestor cazuri pe postul de radio Magic FM nu obliga cu nimic organizatorii, postul de radio sau detinatorul de licenta audio-vizuala, fata de participantii inscrisi.

Toti ascultatorii contactati de catre realizatorii Magic FM vor castiga, pentru persoana pentru care au concurat, cate 1 bilet de avion dus - intors, emis de Partener, pentru un zbor operat in mod regulat de Partener, pe o ruta la alegere.

Premiile:

  • 30 de bilete de avion, dus-intors, pe oricare dintre rutele operate regulat de Partener

Biletele de avion oferite de Partener includ taxele de aeroport si taxa pentru 1 bagaj de cala per zbor, in valoare unitara de pana la 400 euro. 

Biletele pot fi solicitate pe una dintre rutele operate regulat de Partener, astfel:

  • calatoria spre Romania pana la data de 30 aprilie 2016,
  • calatoria dinspre Romania pana la data de 31 mai 2016.

Biletele vor fi emise in limita locurilor disponibile.

Intrarea in posesia premiilor se va face in 15 zile de la data anuntarii fiecarui castigator.