78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga bicicleta rosie din spotul Dona!

 admin  2014.08.20  Diverse,Trageri la sorti  1361

concurs Dona

Concursul "Castiga bicicleta din spot" se va desfasura in perioada 20 - 27 August 2014.

In perioada 20 - 27 August 2014, pe pagina oficiala a Farmaciilor DONA se va desfasura un concurs in cadrul caruia participantul este invitat sa ofere un sfat pentru o vacanta reusita, sfat ce trebuie insotit de o poza din propriile vacante. Participantii trebuie sa posteze sfatul insotit de o poza din vacanta proprie numai sub forma de comentariu la tema de concurs postata de Organizator pe pagina de Facebook Farmaciile DONA. Orice alta modalitate de postare in cadrul paginii, alta decat sub forma de comentariu la tema de concurs nu va fi luata in considerare la tragerea la sorti finala.

Concursul se adreseaza exclusiv participantilor de pe teritoriul Romaniei, ce sunt fani ai paginii oficiale Facebook Farmaciile DONA. In data de 05 Septembrie 2014, castigatorul Concursului va fi anuntat pe pagina oficiala de Facebook Farmaciile DONA.

In cadrul acestui concurs se va acorda un premiu, constand in bicicleta folosita la filmarea spotului campaniei promotionale DONA, “Sfaturi bune, premii pe masura”.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Dona castiga bicicleta