Acest concurs a expirat în data de 2016-01-04. Vezi concursurile active aici.
Vrei un apartament? Acum il poti pune pe harta.

Promotia „Benson & Hedges 2015”  se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 16 noiembrie 2015  – 03 ianuarie 2016 .

La Promotie participa pachetele de tigarete marca Benson & Hedges, comercializate pe teritoriul Romaniei:

pachete cu sau fara inscrisuri / elemente promotionale. Inscrisurile /elementele promotionale sunt reprezentate de mansoane cu grafica distinctiva de Promotie, cu marcajul exterior: “Vrei un apartament? Acum il poti pune pe harta.”. Produsele participante lapromotie vor fi comercializate in limita stocului disponibil, organizatorul nefiind responsabil pentru epuizarea stocului de Produse din magazine / unitati comerciale.

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica, fumatoare, cu varsta de minimum 18 ani impliniti pana la data inceperii Promotiei, cu cetatenie romana si cu domiciliul stabil in Romania. 

In perioada 16 noiembrie 2015 – 03 ianuarie 2016, participantii pot inscrie in promotie, prin SMS la 1754 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom) si/sau prin intermediul website-ului promotiei www.alegerilemele.rocoduri unice valide de participare la promotie si obtinute prin achizitionarea unui pachet de produs participant – din sortimentele de mai sus.

Se considera cod promotional, codul care se gaseste pe timbrul fiscal al unui pachet de  produs participant si este format din 13 caractere alfanumerice consecutive.

Un participant poate inregistra intr-o zi de promotie de pe un numar de telefon si / sau cont unic maximum 3 coduri promotionale valide.

In cadrul promotiei, se vor oferi 41.669 de premii.

  • Premiile instant:
  • Premiile garantate:
    • 11.500 de premii garantate constand in Brichete Benson & Hedges cu 4.000 de aprinderi.
  • Marele premiu:
    • un Premiu Mare in valoare de 83.000 Euro (bani pentru un apartament + 10.000 euro pentru decorare)
  • Premii acordate in urma participarii pe website:
    • 21 premii constand in Card Cadou eMAG in valoare individuala de 1.500 lei (TVA inclus)

Premiile instant si premiile garantate vor fi castigate instant, adica i se va comunica pe loc consumatorului daca a castigat sau nu. In momentul inregistrarii de catre participant a unui cod promotional valid in promotie, pe baza unui algoritm probabilistic avand la baza momente orare castigatoare se va stabili in timp real daca acel cod este sau nu castigator al unui premiu Instant.  Daca un participant nu a castigat niciun premiu Instant cu 10 coduri promotionale  valide consecutiv introduse in promotie, la al 10-lea cod promotional valid introdus, i se va acorda  automat un premiu Bricheta Benson & Hedges cu 4.000 de aprinderi. Premiile garantate vor fi oferite  in limita stocului disponibil de premii.

Premiile constand in Carduri cadou eMAG in valoare de 1.500 Ron se acorda prin tragere la sorti automata, ca urmare a finalizarii experientelor denumite Misterul Saptamanii de pe website.

Desemnarea Marelui Premiu se va face printr-o tragere la sorti organizata dupa data de incheiere a promotiei. Tragerea la sorti va avea loc in Bucuresti, pe data de 12 ianuarie 2016.