Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Participa la Batalia Regiunilor in Desteptarea.

De luni, 5 septembrie 2016, Vlad Petreanu şi George Zafiu aduc o nouă provocare în Deşteptarea, la Europa FM!

Participă la Bătălia Regiunilor în Deşteptarea printr-un SMS trimis la numărul cu tarif normal 1769, la semnalul dat în direct la radio. Ai 10 minute pentru a te înscrie la concurs.

Premiile acordate pe parcursul săptămânii sunt anunţate în fiecare zi de luni, în Deşteptarea.

Concursul intitulat “Batalia Regiunilor” se desfasoara in perioada 5 - 30 septembrie 2016 prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in programul „Desteptarea” din intervalul orar 07:00 - 10.00.

Premiile se stabilesc saptamanal, ele putand consta in: bani, excursii sau produse, cate unul in fiecare zi de luni pana vineri.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programul matinal „Desteptarea ” cu Vlad Petreanu si George Zafiu in fiecare zi de luni pana vineri. Ascultatorii trebuie sa trimita SMS la numarul 1769 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, cu textul DESTEPTAREA urmat de numele si orasul din care asculta.

Toate SMS-urile trimise in intervalul de 10 minute vor intra in tragerea la sorti pentru selectia asultatorilor ce vor intra in direct in emisiunea DESTEPTAREA: 2 persoane din 2 regiuni diferite ale tarii.

Ascultatorii selectati vor fi sunati de catre realizatorii emisiunii pentru a intra in direct si a raspunde la intrebari. Se vor adresa cate 3 intrebari de cultura generala fiecarui ascultator. Cel care raspunde corect la cele mai multe dintre intrebari va fi declarat castigator. Daca dupa epuizarea celor 6 intrebari scorul este de egalitate atunci se va continua cu intrebarile pana cand unul dintre ei greseste, acesta fiind declarat pierzator.

 Ascultatorii care participa o data la concurs si castiga unul dintre premiile, mai sus mentionate, nu mai au dreptul sa participe la aceasta campanie dupa momentul castigarii premiului