108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
52
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga acum produsul tau preferat de pe Vilaro!

 admin  2014.09.11  Diverse,Trageri la sorti  779

concurs Vilaro

Câștigă Acum produsul TĂU preferat de pe vilaro.ro!

Dacă nu te-ai abonat încă la newsletter, este timpul să o faci! Dă reply la newsletter cu produsul tău preferat de pe vilaro.ro și intri automat în tragerea la sorți de pe data de 16 septembrie 2014, unde primii trei participanți extrași vor primi efectiv produsul preferat (în limita a 500 lei).

Ce poți câștiga? Chiar produsul TĂU preferat, ales chiar de TINE!

Nu ai câștigat? Nicio problemă. Poți achiziționa produsul menționat în mailul de participare la concurs cu un discount de 20% până pe data de 20 septembrie.

TU ce produs ALEGI?

Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.