Acest concurs a expirat în data de 2016-05-28. Vezi concursurile active aici.
Cititorul de la pagina 3.

Concursul se va desfăşura săptămânal in publicatia Evenimentul zilei, începând cu data de 23 noiembrie 2015 si incheindu-se in 27 mai 2016, cu mentiunea de a anunta in ziar in cazul in care acest concurs va fi intrerupt mai devreme de de aceasta data. Participarea la concurs se poate realiza recunoasterea in poza publicata in cadrul publicatiei Evenimentul zilei.

În fiecare editie, din perioada campaniei, a ziarului Evenimentul zilei, va fi publicata o poza, de multime din unul din orasele tarii. In cadrul pozei o persoana din multime este evidentiata (incercuita) si provocata sa se recunoasca. Daca persoana evidentiata se recunoaste in poza si suna în termen de 5 zile de la publicarea pozei la numerele de telefon 021/527.11.11 sau 021/527. 11.15 (numere cu tarif normal), între orele 9:30 si 17:00, pentru a revendica premiul este premiata cu un abonament pe o luna la Evenimentul zilei plus un cadou surpriza din partea publicatiei.

Pentru a dovedi ca este persoana din poza trebuie sa trimita dupa ce a sunat pe email la adresa: concurs_evz@evz.ro o poza recenta cu el sau chiar o copie dupa buletin (in cazul in care poza din buletin mai este de actualitate). Perioada in care trebuie sa trimita dovada ca este persoana ce apare in poza este de doua zile de la revendicare.

Atentie: doar persoanele care respecta perioada de confirmare pot fi declarate castigatoare.

Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curier la adresa mentionata de catre acestea, in termen de maxim 30 de zile de la publicarea fotografiei.

Premiile concursului constau in abonamente pe o luna la Evenimentul zilei plus un premiu surpriza oferit de catre organizator.

Numele castigatorilor vor fi publicate in ziarul Evenimentul zilei.