98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga Tedi Mousse pentru toata familia!

 admin  2015.09.18  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  2049

concurs Tedi Mousse

Campania "Tedi Mousse pentru toata familia!" se desfasoara in perioada 08.09.2015 - 28.09.2015.

Participarea la Concurs se realizeaza astfel:

  • se acceseaza pagina de Facebook Tedi;
  • participantul acceseaza aplicatia "Tedi  Mousse, fructele mele preferate!" si isi da acceptul pentru ca aplicatia sa preia datele personale inscrise in contul sau de Facebook: numele intreg si adresa de e-mail;
  • pentru a participa la Concurs, utilizatorii trebuie sa foloseasca aplicatia si sa dea Share rezultatului pe wall-ul propriu fiind astfel inscrisi in tragerea la sorti;

In cadrul concursului vor fi acordate 30 premii. Un premiu consta intr-un bax de Tedi Mousse, sortimentul preferat al castigatorului, conform rezultatului obtinut in cadrul aplicatiei.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti ce vor fi organizate saptamanal din randul participantilor care au dat share pe wall-ul propriu rezultatului obtinut in cadrul aplicatiei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Tedi Mousse concurs Tedi Mousse castiga premii concurs TediNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.