Acest concurs a expirat în data de 2014-06-18. Vezi concursurile active aici.
Castiga ROM Ciocolata cu lapte, ingrijind o vaca virtuala

Campania "Castiga ROM Ciocolata cu lapte, ingrijind o vaca virtuala!" va incepe la data de 19 mai 2014 si va dura pana la data de 17 iunie 2014 inclusiv .

Pentru a putea participa in Campanie, utilizatorii Facebook trebuie sa acceseze aplicatia si sa urmeze pasii descrisi mai jos: 

  • Sa-si creeze un cont personal sau sa se logheze in cont (in cazul in care acesta are deja un cont personal de utilizator) pe site-ul www.facebook.com
  • In vederea accesari aplicatiei “Castiga ROM Ciocolata cu lapte, ingrijind o vaca virtuala!”, utlizatorul trebuie sa dea “Like”/”Imi place” paginii de Facebook ROM Autentic. Utilizatorul va putea accesa aplicatia doar dupa ce da “Like”/”Imi place” paginii de Facebook ROM Autentic. 
  • Sa acceseze aplicatia “Castiga ROM Ciocolata cu lapte, ingrijind o vaca virtuala!” disponibila pe pagina de Facebook ROM Autentic 
  • Ulterior accesarii aplicatiei acesta trebuie sa permita aplicatiei sa acceseze profilul public al utilizatorului contului, data de nastere si adresa de e-mail, prin apasarea butonului “Okay”/“Ok”; 

In cadrul aplicatiei, utilizatorii vor putea identifica reprezentarea grafica al unui animal domestic, o vaca, de care acestia au posibilitatea sa se ingrijeasca, urmand indicatiile afisate in cadrul aplicatiei, astfel incat animalul domestic, vaca, sa “dea” cat mai mult lapte in mediul virtual. Calitatea ingrijirii animalului domestic, vaca, este reprezentat grafic de un baton ROM care se umple cu lapte, descris ca atare in continuare. Utilizatorii au la dispozitie maxim 3 actiuni prin intermediul carora se pot inscrie la extragerile pentru premiile campaniei. Pentru fiecare actiune din cadrul aplicatiei participantii trebuie sa respecte indicatiile aplicatiei, astfel incat acestia sa ridice nivelul laptelui din forma batonului ROM cat mai mult. Actiunile pe care utilizatorii trebuie sa le indeplineasca, presupun controlul miscarilor unui personaj reprezentat in aplicatie. Fiecare miscare efectuata conform indicatiilor aplicatiei va ridica nivelul de lapte din forma batonului ROM daca utilizatorul a miscat mouse-ul si a coordonat miscarea de pe ecran cat dureaza actiunea specifica. 

Utilizatorii se vor putea inscrie in campanie dupa ce au finalizat cel putin una din actiuni, indiferent cat de mult au ridicat nivelul laptelui din forma batonului de ROM. 

Actiunile pe care utilizatorii le au la dispozitie sunt urmatoarele: 

  • a. “Canta-i o melodie” – Presupune miscarea arcusului, cu ajutorul mouseului calculatorului, pe vioara personajului din aplicatie respectand indicatiile aplicatiei. Utilizatorii trebuie sa urmeze indicatiile aplicatiei in vederea ridicarii nivelul de lapte cat mai mult in forma batonului de ROM pentru aceasta actiune. 
  • b. “Fa-i masaj” – Presupune miscarea mainilor personajului din aplicatie, cu ajutorul mouseului calculatorului, in timp ce acesta efectueaza un masaj respectand indicatiile aplicatiei. Utilizatorii trebuie sa urmeze indicatiile aplicatiei in vederea obtinerii ridicarii nivelul de lapte cat mai mult in forma batonului de ROM pentru aceasta actiune. 
  • c. “Cheama stilistul” – Presupune miscarea mainilor personajului din aplicatie, cu ajutorul mouseului calculatorului, in timp ce aceasta pieptana vaca respectand indicatiile aplicatiei. 

Utilizatorii trebuie sa urmeze indicatiile aplicatiei in vederea ridicarii nivelul de lapte cat mai mult in forma batonului de ROM pentru aceasta actiune. Pentru fiecare din cele 3 Actiuni, utilizatorii pot atinge diferite nivele ale laptelui in functie de performantele lor in timpul efectuarii respectivei actiuni. Reprezentarea nivelului laptelui din forma batonului de ROM este disponibila in stanga sus in cadrul aplicatiei, in timpul efectuarii actiuniilor. Utilizatorii se vor putea inscrie ulterior finalizarii actiunii, doar daca au ridicat nivelul de lapte din forma batonului de ROM (indiferent cat de mult), nivelul acesta fiind dictat de performantele utilizatorilor in timpul efectuarii fiecarei actiuni. 

In vederea calificarii la extragerea de premii participantii trebuie efectueze cel putin o miscare cu mouse-ul calculatorului conform indicatiilor aplicatiei si sa ridice nivelul laptelui in forma batonului pentru cel putin una din cele 3 actiuni descrise mai sus, urmata de completarea dupa caz, a formularului corespunzator. In situatia in care utilizatorii, pana la sfarsitul actiunii, nu ridica deloc nivelul de lapte in forma batonului de ROM, acestia nu se vor putea inscrie in campanie. Utilizatorii avand posibilitatea sa reincerce ridicarea nivelului de lapte in forma batonului de ROM, prin reluarea actiunii respective si efectuarea a cel putin o miscare cu mouseul calculatorului conform indicatiilor aplicatiei. 

Utilizatorii pot acumula maxim 3 sanse la extragerea premiilor pentru fiecare zi de campanie, respectiv cate o sansa pentru fiecare din cele 3 actiuni, particiand la extragerea aferenta premiului sau premiilor din zilele in care acestia au efectuat inscrierile. 

In cadrul Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii: 

  • Premii zilnice: in total 30 de premii, fiecare constand intr-un bax de batoane de ROM Ciocolata cu Lapte pe zi, fiecare bax continand cate 36 de batoane de ROM Ciocolata cu Lapte de 30 de grame.
  • Premiu final: consta in 365 de batoane de ROM Ciocolata cu Lapte de 30 grame

Procedura de acordare a premiilor Campaniei: 

  • Premiile zilnice: Se acorda cate un premiu zilnic pentru fiecare zi calendaristica de luni pana duminica din perioada 19 mai – 17 iunie 2014, Campania avand 30 (treizeci) de zile. Premiile zilnice se vor extrage la intervale de extragere saptamanale. La extragerea fiecarui premiu zilnic vor participa toate inscrierile valide inregistrate exclusiv in fiecare zi calendaristica din saptamana pentru care se efectueaza extragere. Extragerile inscrierilor castigatoare pentru premiile zilnice se vor efectua de catre o comisie formata din reprezentati ai organizatorului, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie, in urmatoarele date: 
    • 26 Mai 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 19 Mai – 25 Mai
    • 02 Iunie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 26 Mai – 01 Iunie
    • 10 Iunie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 02 Iunie – 08 Iunie
    • 18 Iunie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 09 Iunie – 17 Iunie
  • Premiul final: La extragerea pentru premiul final participa toate inscrierile valide, inclusiv cele castigatoare de premii zilnice, inregistrate exclusiv in perioada promotiei. Extragerea pentru premiul final se va efectua de catre o comisie formata din reprezentati ai organizatorului, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie.