Acest concurs a expirat în data de 2015-12-12. Vezi concursurile active aici.
Comfot in Motion 2.0.

Campania promotionala va incepe pe data de 17 noiembrie 2015, ora 00:00:00 si se va derula zilnic in intervalul orar 00:00:00 - 23:59:59 (inclusiv), pana la data de 11 decembrie 2015, ora 23:59:59 (inclusiv).

La Campania promotionala participa urmatoarele variante de pachete de tigarete Marlboro: Marlboro Touch, Marlboro Fine Touch,Marlboro XL Touch si Marlboro XL Fine Touch, care contin tiparite in interiorul capacului pachetului, coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice. Produsele participante pot fi achizitionate de catre Participanti din orice magazin de pe teritoriul Romaniei care comercializeaza aceste produse.

Pentru a participa la prezenta Campanie promotionala, adultii fumatori trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa achizitioneze minimum un pachet de tigarete participante la Campania promotionala.
  2. Sa detina un card promotional eliberat de catre un reprezentant Philip Morris Trading S.R.L prezent la punctele de vanzare situate in cadrul campusurilor universitare din Bucuresti („Lotus"), Iasi („Hella Tudor'') si Timisoara ("Gescala Non-Stop''), exclusiv in urma cumpararii a minim unui pachet sau sa se inregistreze pe site-ul campaniei, www.be-first.ro si sa primeasca un cod de autentificare prin SMS, ce tine loc de card promoional.
  3. Sa acumuleze puncte dupa cum urmeaza:
    1. minim 2 puncte pentru un premiu garantat, cu mentiunea ca un consumator poate castiga maximum un premiu garantat pe saptamana, premiile garantate oferindu-se in limita stocului disponibil.
    2. minim 4 puncte pentru a intra cu 1 sansa in tragerile la sorti pentru premiul mediu, cu mentiunea ca un consumator poate castiga maximum un premiu mediu pe toata perioada campaniei promotionale.
    3. minim 6 puncte pentru a intra cu 1 sansa in tragerile la sorti pentru premii mari, cu mentiunea ca un consumator poate castiga maximum un premiu mare pe toata perioada campaniei promotionale.

ln cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda in total premii in valoare de 28.123,95 (TVA inclus ) RON, dupa cum urmeaza:

Premiile mari si medii se vor acorda prin trageri la sorti saptamanale, desfasurate in fiecare zi de luni, la ora 16:00 pentru premiile mari saptamanale si la ora 17:00 pentru premiile medii saptamanale, in baza unui algoritm electronic. Primele trageri la sorti pentru acordarea premiilor mari si medii din cadrul campaniei promotionale vor avea loc in data de 23 noiembrie 2015, pentru a doua saptamana tragerile la sorti vor avea loc in data de 30 noiembrie 2015, pentru a treia saptamana tragerile la sorti vor avea loc in data de 07 decembrie 2015 iar pentru a patra saptamana tragerile la sorti vor avea loc in data de 14 decembrie 2015.

Pentru premiile mari se vor realiza 3 trageri la sorti saptamanale, cate una pentru fiecare oras. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor desemna un castigator/oras si 5 rezerve pentru fiecare/oras.