Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Marie Claire Shoes First

Concursul se va desfasura in perioada 1 - 31 octombrie 2014. Concursul se desfasoara in 9 etape pe parcursul lunii octombrie,  in urmatoarele perioade: 1-3, 4-7, 8-10, 11-14, 15-17, 18-21, 22-24, 25-28, 29-31. In fiecare etapa, poate fi castigata o singura pereche de pantofi. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti dupa fiecare etapa, iar numele lor va fi publicat pe pagina de concurs din marieclaire.ro in fiecare vineri si marti, dupa ora 17:00 pe perioada competitiei.

Pentru a câştiga, trebuie sa iti inscrii datele in formularul din pagina de concurs. Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns intr-o etapa. Fiecare etapa (pereche de pantofi pusa in concurs) incepe in zilele de miercuri si sambata, ora 08:00.

Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti facilitata de o aplicatie software specializata (random.org). 

Premiile constau in 9 perechi de pantofi, care pot fi castigate pe rand. Fiecare pereche de pantofi este valabila un anumit numar de zile, denumit o etapa. O pereche de pantofi poate fi disponibila intr-o singura marime sau in mai multe marimi, dupa cum va fi specificat in pagina de concurs. La finalul etapei, se face tragerea la sorti pentru castigatoarea perechii respective. Persoana desemnata “Castigator” al unui premiu nu va putea preschimba premiul castigat in bani cash.