Acest concurs a expirat în data de 2014-09-29. Vezi concursurile active aici.
Mobilizeaza-te la Crossul BestJobs si castiga 9 iPhone 5S!

BestJobs Cross este un concurs de alergare organizat in Parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut si ca Parcul Titan sau IOR, din Bucuresti, destinat participantilor de orice nivel. Concursul incurajeaza oamenii sa faca miscare si sa isi imbunatateasca calitatea vietii.

Concursul va avea loc duminica, 28 septembrie 2014

Evenimentul este deschis participantilor adulti care au varsta de minim 18 ani (implinita). Participantii se pot inscrie la una dintre cele 3 curse disponibile, indiferent de sex sau categorie de varsta: Open – mixt (3 km), Open – mixt (6 km) sau Open – mixt (9 km). 

Traseul principal are o lungime de 3 km si inconjoara lacul Titan din incinta parcului IOR. Traseul poate fi parcurs o singura data sau de mai multe ori, acest lucru depinzand de categoria de concurs in care are loc inscrierea. 

Pe traseu se vor regasi mai multe puncte de control, prin care participantii sunt obligati sa treaca. Concurentii care nu vor trece prin punctele de control, vor fi descalificati. 

Participantii sunt obligati sa poarte numerele de concurs la vedere, in fata, de preferat pe tricou. Este interzisa modificarea cipului sau a numarului de concurs, in acest caz participantul riscand neinregistrarea in punctele de control si/sau finale, respectiv descalificarea. Urmatoarele echipamente sunt obligatorii pentru fiecare participant care va fi prezent la start: pantofi de alergare, echipament sportiv, numar de concurs (acesta din urma fiind pus la dispozitie de catre organizator). 

Pentru a - ti asigura un loc in prima editie a concursului BestJobs Cross este necesar sa te inscrii online la una dintre cursele disponibile, la urmatoarea adresa: bestjobs.ro/cross

Inscrierea presupune respectarea a 2 pasi: 

  • Pasul 1Completarea formularului de inregistrare: Inscrierile online sunt deschise in perioada: 1 - 24 septembrie si pot fi realizate prin intermediul formularului de inscriere disponibil la urmatoarea adresa: bestjobs.ro/cross
  • Pasul 2Ridicarea numarului de concurs, a cip-ului de cronometrare si a kit-ului de participare: Dupa ce inscrierea ta este validata, poti ridica numarul de concurs (include cip de cronometrare de unica folosinta atasat deja) si kit - ul de participare care contine elemente esentiale pentru ca experienta ta sa fie cat mai placuta. Ridicarea intregului pachet de participare poate fi realizata cu cateva zile inainte de startul competitiei (locatia va fi comunicata pe e - mail) sau, in cazul alergatorilor care sunt nevoiti sa calatore a sc a pentru a ajunge la eveniment, de la punctul de st art in intervalul precizat in programul oficial. 

Important! Daca te - ai decis pe ultima suta de metri sa participi la eveniment sau nu ai putut sa - ti ridici pachetul de concurs, ai posibilitatea sa faci aceste lucruri la fata locului, in zona punctului de start (cu prezentarea unui act de identitate si predarea Declaratiei pe proprie raspundere completata inainte de inscriere). Consulta programul oficial in saptamana competitiei pentru a verifica timpul alocat inscrierilor la fata locului si incearca sa ajungi cat mai devreme acolo.