Acest concurs a expirat în data de 2015-05-15. Vezi concursurile active aici.
Arata-ne ce-ti place pe site-ul Kidizi.

Site-ul Kidizi a aparut din dorinta de a crea o comunitate, o platforma in care parintii sa-si poate exprima sincer parerile cu privire la ce inseamna sa fii parinte.

Desi principiile pe care le aplicam pentru cresterea copiilor sunt diferite, cu totii suntem in primul rand parinti. Impartasindu-ne experienta putem invata unii de la altii devenind astfel parinti mai buni pentru copiii nostri. Pentru ca orice parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru puiutul lui.

Iti plac articolele de pe site-ul nostru? Da-le share, anunta-ti prietenii si poti castiga.

Pentru ca am creat acest site pentru tine, ne intereseza parerea ta. Vrem sa stim ce iti place ca sa stim ce sa iti oferim in continuare.

Intra pe kidizi.ro, navigeaza prin sectiuni si categorii, citeste articole si da share la tine pe wall la cel putin un articol care ti-a placut sau ti s-a parut util. Astfel si prietenii tai vor afla informatii interesante si vor descoperi un nou site, iar noi vom vedea care dintre articolele scrise pana acum sunt mai apreciate.

Cum poti participa la concurs:

  • intra pe kidizi.ro si da share la cel putin un articol care ti-a placut
  • intra pe pagina de facebook Kidizi si da-ne un like pentru a fi la curent cu noutatile
  • lasa un comentariu la postarea de pe facebook si anunta-ne ca participi

Ce poti castiga la acest concurs:

Participand la acest concurs poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 3 premii :

  • premiul 1 - 4 carti format A4 colectia Disney cu CD audio
  • premiul 2 - 3 carti format A4 colectia Disney cu CD audio
  • premiul 3 - 2 carti format A4 colectia Disney cu CD audio

Aceste carti cu CD audio vor dezvolta imaginatia copilului, vocabularul acestuia, simtul vizual si auditiv si iti va oferi posibilitatea sa petreci timpul intr-o maniera distractiva si educativa cu cel mic.

Cum se desfasoara concursul:

Concursul se va desfasura in perioada 29.04 - 14.05.2015, iar cei mai norocosi dintre participanti vor fi premiati cu unul dintre premiile oferite de Kidizi.

Castigatorii vor fi alesi in data de 15.05.2015 prin tragerea la sorti cu ajutorul site-ului random.org.

Trebuie mentionat faptul ca indiferent de cate comentarii vor fi lasate de catre un utilizator, numele acestuia va fi luat in calcul o singura data la tragerea la sorti. De asemenea, pentru a putea fi luat in considerare pentru concurs, fiecare participant trebuie sa respecte toate cerintele concursului, enumerate anterior.