Acest concurs a expirat în data de 2016-12-24. Vezi concursurile active aici.
ProFM si Smuff.ro cauta ascultatorul perfect!

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul postului de radio Pro FM, incepand cu data de 14.11.2016 si pana la data de 23.12.2016.

Astfel, in fiecare zi de Luni pana Vineri, se va desfasura, in intervalul 06:30 – 10.00, cate o sesiune de concurs. In cadrul fiecarei sesiuni de concurs, realizatorii Matinalului vor lansa mai multe subiecte de discutie si vor cere ascultatorilor sa sune in direct si sa isi expuna parerile.

Ascultatorii care vor sa participe la concurs, trebuie sa sune in direct, atunci cand temele de discutie sunt lansate si sa vorbeasca pe subiectul propus. In cadrul fiecare sesiuni de concurs, realizatorii matinalului vor desemna un castigator, in functie de creativitatea interventiei in direct. Odata desemnat castigator, ascultatorul ales va fi invitat sa intre pe smuff.ro, in sectiunea ProFM, pentru a-si alege din lista de premii disponibile, premiul dorit.

Exceptie va face ziua de 1 decembrie 2016, cand, in cadrul sesiunii de concurs vor fi premiati 3 ascultatori.

Pe smuff.ro, in sectiunea ProFM, vor fi expuse premiile puse in joc. Din lista premii, fiecare castigator isi va putea alege un premiu, dupa preferinte, in functie de numarul disponibil al acestora. Cand o categorie din premiile afisate pe site se va epuiza, acel premiu va disparea din lista de premii disponibile.

Participantii castigatori care au intrat in direct nu mai pot participa la alte sesiuni ale concursului. Astfel, daca participantii din sesiunile de concurs din zilele anterioare intra din nou in direct pentru a discuta pe subiectele propuse, acestia nu vor mai fi considerati posibili castigatori ai concursului.

Castigatorii premiilor constand in 9 Pebble Smartstick 2.0, 4 Veho Saem Reperio, 6 Pebble Verto, 7 Hamac Big Swing Dublu, 2 Infinity Speaker, 4 casti Veho ZS3, se desemneaza de organizator, conform celor mentionate mai sus.

Castigatorii se anunta pe postul de radio Pro FM si se pot anunta si pe site-ul www.profm.ro, la alegerea organizatorului.