75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 80 de vopsele Garnier Color Naturals!

 admin  2016.03.08  Diverse,Trageri la sorti  2486

concurs Garnier

Campania va incepe in data de 04.03.2015, ora 00:00:01, ora Romaniei si se va incheia in data de 04.04.2016, ora 23:59:59, ora Romaniei.

In perioada campaniei, persoanele care doresc sa participle la campanie trebuie:

  • sa acceseze website-ul campaniei, sectiunea Castiga cu Garnier;
  • sa selecteze una din cele doua tipuri de felicitare - „Felicitare Garnier pentru mine” sau „Felicitare Garnier pentru mama mea”;
  • sa isi aleaga vopseaua preferata;
  • in functie de tipul de felicitare selectat sa completeze datele de contact in formular:
    • A. „Felicitare Garnier pentru mine”: Nume, Prenume, Adresa, Localitate, Judet, Telefon.
    • B. „Felicitare Garnier pentru mama mea”: Nume, Prenume, Adresa, Localitate, Judet, Telefon ale participantului si Nume, Prenume, Adresa, Localitate, Judet, Telefon ale mamei participantului

Toti particiantii care s-au inscris in perioada de concurs parcurgand unul din cele doua tipuri de felicitare participa la tragerea la sorti finala pentru unul din cele 80 premii. Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragere la sorti.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt 80 de vopsele Garnier Color Naturals (in nuanta aleasa) + 80 de felicitare cu mesajul Andrei pe ele, cate o vopsea si o felicitare pentru fiecare castigator.

Toti particiantii care s-au inscris in perioada de concurs parcurgand unul din cele doua tipuri de felicitare participa la tragerea la sorti. Tragerea la sorti va avea loc in termen de 7 zile de la finalizarea concursului si se vor extrage 80 de castigatori si cate 1 rezerva pentru fiecare castigator (80 de rezerve). Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine Nume, Prenume, Localitate si Telefon.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Garnier castiga premii trimite o felicitare