Acest concurs a expirat în data de 2015-08-17. Vezi concursurile active aici.
Tazovsky invarte ruleta cu premii pentru prieteni.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 26.06.2015 ora 00.00.00 – 16.08.2015 ora 23.59.59 inclusiv.

La prezenta campanie participa toate sticlele Tazovsky, respectiv 20 cl, 50 cl, 70 cl, 100 cl, 175 cl care contin eticheta promotionala cu un cod unic format din 6 caractere alfanumerice.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa achizitioneze minimum un produs promotional Tazovsky ce contine eticheta promotionala cu cod unic aflat pe sticla.
  • Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri de pe Produsele promotionale Tazovsky prin oricare dintre cele 2 modalitati de inscriere in campanie:
    • prin expedierea, in perioada 26.06.2015 – 16.08.2015, a unui SMS la 1812 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale aflate pe sticlele Tazovsky participante in campanie;
    • online, prin accesarea aplicatiei, prezenta pe pagina de Facebook Tazovsky Vodka;

Participantul nu poate sa se inscrie cu acelasi cod unic promotional si prin SMS si online. Un cod promotional unic descoperit pe eticheta promotionala poate fi inscris in campanie o singura data, indiferent de canalul utilizat.

Indiferent de modalitatea de inscriere (online sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze eticheta promotionala continand codul unic si bonul fiscal/factura fiscala ce atesta achizitia Produselor promotionale Tazovsky, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

In cadrul Campaniei, premiile constau in:

  • 42 de premii ce constau in seturi de gratar, oferite prin momente norocoase;
  • 10 de premii ce constau in seturi pentru camping (2 scaune pliabile si o masa pliabila), oferite prin momente norocoase;
  • 8 premii ce constau in vouchere de calatorie, oferite prin momente norocoase;

In cadrul Campaniei, premiile oferite doar prin participarea pe pagina de Facebook constau in:

  • 8 x bax de 12 sticle de Tazovsky, 0.7 l

Premiile campaniei se vor oferi instant prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu instant se va desemna inaintea inceperii Campaniei Promotionale in mod aleator cate un moment castigator (definite sub forma: zi, ora, minut, secunda). Se vor desemna in total 60 de momente norocoase. Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii promotiei, din intervalul corespunzator perioadei Campaniei promotionale si, respectiv, din intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator.

In cadrul campaniei, prin accesarea paginii de Facebook Tazovsky Vodka participantii se pot inscrie in tragerile la sorti saptamanale in cadrul carora pot castiga un premiu constand intr-un bax de 12 sticle de Tazovsky. Tragerile la sorti se vor organiza saptamanal (in ziua de luni a fiecarei saptamani), pe pagina de Facebook oficiala Tazovsky Vodka. In tragerea la sorti vor fi inclusi toti participantii care indeplinesc conditiile de participare si care parcurg pasii aplicatiei din pagina de Facebook.