98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 8 vacante inedite in Romania!

 admin  2014.07.02  Vacante,Trageri la sorti  1973

concurs Silan

Promotia "Bucura-te de 8 saptamani de prospetime!" va incepe pe data de 16 iunie 2014 si va dura pana la 17 august 2014.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt cele apartinand marcii Silan in limita stocului disponibil in magazinele participante, mai exact:

 • gama Classic - Silan Mediteraneea, Silan Lilac Garden, Silan Fresh Spring
 • gama Aromatherapy - Silan Tahiti Relax, SIlan Fiji Refresh, Silan Bali Sensation
 • gama Sensitive - Silan Sensitive, Silan Sensitive Rose & Silk Extracts
 • gama Royal Flowers - Silan Royal Orchid, Silan Royal Rose

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • Participantul trebuie sa achizitioneze minim un produs participant la promotie
 • Produsele participante sa fie achizitionate in perioada desfasurarii promotiei
 • Cumparatorul trebuie sa pastreze in original bonul fiscal / factura fiscala de achizitie a produselor participante in promotie
 • Participantii trebuie sa expedieze numarul bonului fiscal / facturii fiscale astfel:
  • prin SMS la numarul 1854 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote)
  • online, pe site-ul concursului, unde este obligatorie completarea unui formular

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda 8 premii, fiecare premiu constand in cate o excursie pentru 2 persoane, de 4 zile / 3 nopti, in urmatoarele destinatii: Delta Dunarii, Baile Olauesti, Orsova, Cheile Nerei, Cascada Urlatoarea, Cheile Bicazului, Gura Portitei, Parcul National Retezat.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si se vor extrage dupa finalizarea campaniei promotionale, in data de 20 august 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Silan prospetime 8 saptamani de prospetime concursuri cu premii concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.