80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 8 invitatii la un workshop de prajiturit, 2 roboti multifunctionali, 10 seturi de tavi si 5 seturi pentru prajituri!

 admin  2015.11.04  Diverse,Trageri la sorti,Electrocasnice,Invitatii  1935

concurs Rama Maestro

Campania "Prajiturile copilariei" se desfasoara in perioada 12 octombrie 2015 ora 15:00 - 25 noiembrie 2015, ora 23:59 inclusiv.

Pentru a participa la campanie cei interesati trebuie sa se inscrie in campanie in intervalul campaniei, parcurgand urmatorii pasi:

  • Cumpara orice produs participant Rama Maestro in perioada 12 octombrie - 25 noiembrie 2015;
  • Inscrie bonul fiscal care face dovada achizitionarii a cel putin unuia dintre produsele participante in  formularul de inscriere (numarul bonului, data acestuia), irnpreuna cu nume si prenurne, numarul de telefon si adresa de email;
  • Un particpant poate sa inscrie maximun 10 bonuri fiscale, pentru avea tot atatea sanse de a castiga unul dintre premiile oferite. Fiecare bon poate contine maximum 8 produse participante.
  • Alege prajitura copilariei (din lista pusa la dispozitie de organizator in pagina campaniei de pe website-ul, sau alege optiunea de "Alta prajitura") si impartaseste mesajul legat de aceasta prajitura printr-un Share pe Facebook, folosind hashtag-ul #praijturiacopilariei.

La finalul campaniei, organizatorul vor desemna prin tragere la sorti electronica, castigatorii urmatoarelor 25 de premii, in aceasta ordine a extragerilor:

  • 8 premii constand in invitatie de 1 persoana la workshopul „Prajitureste cu Vlad ut si Rama Maestro". Premiul consta in accesul la workshop, impreuna cu cazare pentru 1 noapte in camera dubla. Nu este asigurat transportul.
  • 2 premii constand in mixer multifunctional KitchenAid Artisan;
  • 10 premii constand in set de 3 tavi pentru cuptor Calve;
  • 5 premii constand in cate un set de cutii de prajituri impreuna cu sabloane pentru decorare;

Castigatorii premiilor vor fi desemnati in data de 27 noiembrie 2015, orele 12:00, prin tragere la sorti, prin intermediul randompicker.com, dintre bonurile fiscale inscrise de participantii la campanie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Rama Rama Maestro castiga premii workshop de prajiturit magia prajiturilor prajiturile copilariei