Acest concurs a expirat în data de 2015-11-26. Vezi concursurile active aici.
Redescopera magia prajiturilor de odinioara.

Campania "Prajiturile copilariei" se desfasoara in perioada 12 octombrie 2015 ora 15:00 - 25 noiembrie 2015, ora 23:59 inclusiv.

Pentru a participa la campanie cei interesati trebuie sa se inscrie in campanie in intervalul campaniei, parcurgand urmatorii pasi:

  • Cumpara orice produs participant Rama Maestro in perioada 12 octombrie - 25 noiembrie 2015;
  • Inscrie bonul fiscal care face dovada achizitionarii a cel putin unuia dintre produsele participante in  formularul de inscriere (numarul bonului, data acestuia), irnpreuna cu nume si prenurne, numarul de telefon si adresa de email;
  • Un particpant poate sa inscrie maximun 10 bonuri fiscale, pentru avea tot atatea sanse de a castiga unul dintre premiile oferite. Fiecare bon poate contine maximum 8 produse participante.
  • Alege prajitura copilariei (din lista pusa la dispozitie de organizator in pagina campaniei de pe website-ul, sau alege optiunea de "Alta prajitura") si impartaseste mesajul legat de aceasta prajitura printr-un Share pe Facebook, folosind hashtag-ul #praijturiacopilariei.

La finalul campaniei, organizatorul vor desemna prin tragere la sorti electronica, castigatorii urmatoarelor 25 de premii, in aceasta ordine a extragerilor:

  • 8 premii constand in invitatie de 1 persoana la workshopul „Prajitureste cu Vlad ut si Rama Maestro". Premiul consta in accesul la workshop, impreuna cu cazare pentru 1 noapte in camera dubla. Nu este asigurat transportul.
  • 2 premii constand in mixer multifunctional KitchenAid Artisan;
  • 10 premii constand in set de 3 tavi pentru cuptor Calve;
  • 5 premii constand in cate un set de cutii de prajituri impreuna cu sabloane pentru decorare;

Castigatorii premiilor vor fi desemnati in data de 27 noiembrie 2015, orele 12:00, prin tragere la sorti, prin intermediul randompicker.com, dintre bonurile fiscale inscrise de participantii la campanie.