Acest concurs a expirat în data de 2015-04-26. Vezi concursurile active aici.
Da culoare momentului tau de 1 Mai in Vama Veche!

Campania "Da culoare momentului tau de 1 Mai in Vama Veche!" va incepe la data de 02.04.2015 si se va desfasura pana la data de 25.04.2015.

Pentru a se inscrie la campanie, fiecare participant trebuie:

  • sa detina un cont de Facebook propriu;
  • sa acceseze aplicatia numita "Da culoare momentului tau de 1 Mai in Vama Veche!" in perioada campaniei.
  • cei care doresc sa participe trebuie sa incarce o poza creatica cu cel putin un capac colorat de Tuborg folosind hashtagul #sayitwithtuborg, din calculatorul sau direct din contul Instagram si sa completeze formularul de inscriere cu nume, prenume, oras domiciliu, adresa de e-mail si numar de telefon.

In cadrul locatiilor selectionate ( Anexa 1) cei care doresc sa participe la concurs o pot face cu ajutorul hostessei Tuborg, care va avea capace colorate de Tuborg ce le va pune la dispozitia participantilor in mod gratuit si va provoca participantii sa isi faca poze creatice cu capacele colorate si sa se inscrie in concurs, prin intermediul aplicatiei de inscriere disponibila pe tableta pe care o va detine hostessa.

In perioada 20 - 25 aprilie 2015, participantii vor putea da share fotogragiilor inscrise in concurs si isi vor putea invita prietenii sa ii voteze prin intermediul aplicatiei. Primi 25 participanti cei mai votati vor fi desemnati castigatori.

In cadrul acestei campanii promotionale, organizatorul va acorda 25 premii, astfel:

  • 8 premii, fiecare constand intr-un weekend in statiunea Vama Veche, judetul Constanta, pentru 2 persoane
  • 17 premii, reprezentand 17 baxuri, fiecare bax constand in 24 doze de Tuborg de 0,5 L

Castigatorii premiilor camaniei, se vor stabili prin vot in cadrul aplicatiei de alti utilizatori, in perioada 20 - 25 aprilie 2015.