Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Momentul Norocos!

Campania "Momentul Norocos" va incepe in data de 01.05.2016 si se va incheia la data de 31.12.2016.

La aceasta campanie participa produsele marca Moment si anume produsele Moment Super Glue Ultra Gel, ambalat in tubul de 2 g si Moment Super Glue Universal, ambalat in tubul de 3 g, care contin codul promotional aflat pe autocolantul promotional plasat pe ambalaj, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Henkel Romania.

Ambalajul produselor participante la campanie este un ambalaj standard care in plus fata de informatia obisnuita, va contine un autocolant promotional pe care se va afla imprimat un cod promotional alfanumeric, constand 7 caractere.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin unul dintre produsele participante, care are pe ambalaj autocolantul promotional pe care se va afla imprimat codul de participare la promotie, si sa se inscrie in campanie intre 01 mai 2015 si 31 decembrie 2016, trimitand codul promotional tiparit pe autocolantul ambalajului produselor participante prin accesarea site-ului www.lipesteorice.ro si completand unui formular de inscriere.

Participantul va pastra, in original, autocolantul continand codul promotional si bonul fiscal de achizitie a produsului pentru validare.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 8 x bicicleta
  • 500 articole sportive
    • 100 x saltele fitness
    • 200 x gantere (set de 2 buc)
    • 200 x bidoane fitness

Premiile sunt distribuite in asa fel incat fiecare luna a campaniei sa contina un numar aproximativ egal de premii saptamanale constand in articole sportive precum si un mare premiu, constand intr-o bicicleta. Premiile se acorda in ordinea introducerii codului promotional. 

Pentru acordarea premiilor lunare se vor extrage in mod aleator momente norocoase, catre unul pentru fiecare luna de campanie. Premiul lunar se acorda primului participant care introduce un cod promotional corect, in momentul norocs din luna de campanie respectiva.