Acest concurs a expirat în data de 2018-10-01. Vezi concursurile active aici.
Pierzi ca sa castigi sute de premii RFRSHed cu Sprite!

Campania se va desfasura in perioada 06 august 2018, ora 00:00:00 – 30 septembrie 2018, inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt exclusiv bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de Sprite imbuteliate în ambalaje de 330ml CAN/doza, 1,25ml PET si 2l PET cu capac/cheita promotional/a.

Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, sa identifice codul unic alfanumeric in interiorul capacului sau cheitei si, la alegere sa acceseze direct Website-ul Campaniei SAU www.pierzicasacastigi.ro, sa descarce Aplicatia mobila WOAH urmand procedurile electronice pentru logarea in cadrul acesteia identificand sectiunea unde este anuntata Campania, iar la accesarea acesteia vor fi directionati catre Website-ul Campaniei (www.pierzicasacastigi.ro) SAU sa acceseze site-ul www.woah.com identificand sectiunea unde este anuntata Campania, iar la accesarea acesteia vor fi directionati catre Website-ul Campaniei si sa il inscrie in Campanie, in perioada campaniei, prin website-ul campaniei, urmand procedurile electronice de inscriere puse la dispozitie.

Important! Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, Participantii sunt obligati sa pastreze capacele/cheitele, ce contin codurile unice alfanumerice inscrise in Campanie si desemnate castigatoare conform Regulamentului Oficial.

Premiile campaniei sunt:

  • Premii garantate: premii pentru participantii care efectueaza inscrieri valide si constau in 19 modele de stickere online branduite cu Sprite. Acestea pot fi descarcate de participanti in format digital.
  • Premii orare: constand intr-un numar total de 728 skateboard-uri, culoare negru cu design Sprite, dimensiune 78,7x20,3cm.
  • Premii zilnice: constand intr-un numar total de 56 camere video GoPro MODEL Hero 5 Black Edition, cu urmatoarele specificatii: Camera video GoPro Hero 5 Black Edition, 4K + CARD MICRO SD 64GB HAMA 124140 80MB/S+ADAPTOR.
  • Premii saptamanale: constand intr-un numar total de 8 biciclete electrice tip moped, MODEL: FreeWheel City Rider, culoare albastru, viteza maxima 45 km/h, specificatii masa proprie 57kg, masa maxima 120kg, dimensiune roti 8 inch, autonomie 40-60 km, frane pe disc, putere motor 1000W. 

Campania publicitara “Pierzi ca sa castigi sute de premii RFRSHed cu Sprite!” este organizata si desfasurata de catre Coca-Cola HBC Romania S.R.L. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.