108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 8 accesorii de la Meli Melo!

 admin  2015.03.01  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1362

concurs Cosmopolitan

Concursul se va desfasura in perioada 01 martie – 08 martie 2015

Intra in pagina de concurs si completeaza in formularul de concurs raspunsul la intrebarea “Ce tip de femeie esti?” obtinut in urma realizarii quiz-ului “Afla ce tip de femeie esti!”.

Premiile puse in joc prin concurs constau in 8 accesorii de la Meli Melo:

  1. O esarfa motive abstracte cu gri si maro
  2. O esarfa cu floricele
  3. O esarfa oranj
  4. O pereche de cercei aurii rotunzi 
  5. O pereche ce cercei stil candelabru
  6. O bratara metalica
  7. Un papion oranj cu floricele
  8. Un papion negru cu aplicatii lucioase

Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti, zilnic, ora 00:00, in mod automat, pentru ziua de inscrieri care tocmai s-a incheiat, iar castigatoarea din ziua precedenta este anuntata in aceeasi pagina. Castigatorii afisati pe site pot intra in posesia premiului doar dupa dupa ce au furnizat datele necesare.


PARTICIPA LA CONCURS

accesorii Meli Melo concurs Cosmopolitan castiga premii castiga accesorii concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.