108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 7 rochii de designer sau unul dintre cele 40 de seturi Pure Reds!

 admin  2014.11.03  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  5370

concurs eMAG

Participă la concursul L'Oréal Pure Reds și poți câștiga o rochie de designer!

În perioada 01 noiembrie - 10 decembrie 2014 poţi câştiga unul dintre cele 40 x premii zilnice, seturi Pure Reds (ruj & ojă) sau unul dintre cele 7 x premii mari7 rochii de designer, create și inspirate din cele 7 produse Pure Reds și ambasadoarele fiecăruia.

Cât de tare îți dorești o rochie de divă pentru seara de anul nou? Vrei să te asiguri că te vei număra printre câştigătoare? 

Iată ce trebuie să faci:

  • achiziționează orice produs L'Oréal Paris pentru ten, ochi, buze și lacuri de unghii, de pe site-ul eMAG, în limita stocului disponibil 
  • intră pe pagina de concurs purereds.lorealparis.ro și introdu codul de participare primit pe e-Mail, după finalizarea comenzii (codul va fi trimis pe adresa de e-Mail de pe care ai comandat la eMAG)
  • păstrează codul de participare pentru validare în cazul în care ai caștigat
  • fiecare cod unic de participare este echivalentul unei singure înscrieri în Campanie 
  • mai multe coduri unice de participare înscrise în concurs, sporesc șansele de câștig ale unui premiu
  • un participant se poate înscrie în Campanie de maximum 20 ori pe întreaga perioadă

Perioada campaniei: 01 noiembrie - 10 decembrie 2014


PARTICIPA LA CONCURS

L'Oréal Pure Reds set Pure Reds rochii de designer rochie de diva concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.