Acest concurs a expirat în data de 2015-12-18. Vezi concursurile active aici.
Bancpost te invita la Concertul de Craciun al Cameratei Regale.

Campania “Bancpost te invita la Concertul de Craciun al Cameratei Regale”  se va desfasura in perioada 11 - 17 decembrie 2015.

Pentru a participa la aceasta campanie, un participant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:    

  • Participantul trebuie sa fie inscris pe facebook.com si sa detina un cont valid pe aceasta retea de socializare;
  • Participantul va gasi pe pagina de Facebook Bancpost, zilnic, cate o postare ce promoveaza concursul.  
  • Pentru a se inscrie la concurs, participantul trebuie sa lase un comentariu la intrebarea din ziua curenta, pana cel tarziu la ora 24:00.

Toti participantii care au raspuns la postarea din ziua curenta,vor intra in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului din ziua curenta. Raspunsurile la alte intrebari din alte zile ale concursului sau care sunt postate in comentariile altor postari de pe pagina Bancpost, nu vor intra in tragerea la sorti.

Se vor acorda un numar total de 7 premii, cate unul pentru fiecare castigator zilnic. Pentru fiecare premiu in parte se vor extrage si 3 castigatori de rezerva.

Premiile oferite constau in: 7 invitatii de 2 locuri la Concertul de Crăciun – Stagiunea Regală, o călătorie în lumea colindelor româneşti şi internaţionale în interpretarea Cameratei Regale şi a violonistei Rebekka Hartmann. Concertul va avea loc la Ateneul Român, în data de 19 decembrie 2015, orele 16:00, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României şi cu susţinerea Bancpost.

Tragerea la sorti se va realiza zilnic, in perioada 12 – 18 decembrie, in urmatoarea zi lucratoare a fiecarei postari ale concursului. In fiecare zi lucratoare se va desemna castigatorul zilei (zilelor) precedente, prin utilizarea unui program electronic de extragere aleatorie, extragerea fiind efectuata de catre organizator.