101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 7 excursii oriunde pe batranul continent si alte 2.000 de premii pe loc!

 admin  2015.12.06  Vacante,Vouchere,Trageri la sorti,Castig instant  2151

concurs Iulius Mall

Şapte excursii oriunde pe bătrânul continent şi alte 2.000 de premii pe loc sunt cadourile Iulius Mall Iasi, pregătite de Crăciun, pentru îndrăgostiţii de shopping.

În perioada 4 - 24 decembrie 2015, Iulius Mall îi invită pe ieşeni să cumpere darurile pentru cei dragi de la brandurile lor preferate. Periplul clienţilor prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga unul dintre cele peste 2.000 de cadouri, pe care Iulius Mall le va împărţi până în Ajun. La tombola specială de Crăciun participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei şi completează taloanele disponibile la Centrul Info.

Şi în acest an, Moşul de la Iulius Mall este deosebit de generos. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică din perioada de desfăşurare a campaniei şi în Ajunul Crăciunului, spiriduşii vor desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei vacanţe oriunde în Europa.

De asemenea, zilnic, primii 100 de cumpărători vor primi în dar cadouri garantate: pături călduroase pentru iarnă, căni, suporturi de lumânări şi fulare cu motive simpatice de sărbători, precum  şi vouchere în food court şi cosmetice.

Cu premii atât de frumoase, periplul prin magazinele Iulius Mall în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi va fi o plăcere.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Iulius Mall castiga premii Iulius Mall Iasi castiga excursieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.