Acest concurs a expirat în data de 2015-12-25. Vezi concursurile active aici.
Ia urma Mosului!

Şapte excursii oriunde pe bătrânul continent şi alte 2.000 de premii pe loc sunt cadourile Iulius Mall Iasi, pregătite de Crăciun, pentru îndrăgostiţii de shopping.

În perioada 4 - 24 decembrie 2015, Iulius Mall îi invită pe ieşeni să cumpere darurile pentru cei dragi de la brandurile lor preferate. Periplul clienţilor prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga unul dintre cele peste 2.000 de cadouri, pe care Iulius Mall le va împărţi până în Ajun. La tombola specială de Crăciun participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei şi completează taloanele disponibile la Centrul Info.

Şi în acest an, Moşul de la Iulius Mall este deosebit de generos. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică din perioada de desfăşurare a campaniei şi în Ajunul Crăciunului, spiriduşii vor desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei vacanţe oriunde în Europa.

De asemenea, zilnic, primii 100 de cumpărători vor primi în dar cadouri garantate: pături călduroase pentru iarnă, căni, suporturi de lumânări şi fulare cu motive simpatice de sărbători, precum  şi vouchere în food court şi cosmetice.

Cu premii atât de frumoase, periplul prin magazinele Iulius Mall în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi va fi o plăcere.