Acest concurs a expirat în data de 2016-02-05. Vezi concursurile active aici.
Prietenul la premii se cunoaste.

Campania promotionala „Prietenul la premii se cunoaste” se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, incepand cu data de 19 ianuarie 2016 si pana la data de 04 februarie 2016.

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa lase un comentariu la fotografia de concurs de pe pagina Viva Credit in care sa eticheteze un prieten si sa aleaga unul dintre urmatoarele domenii: fishing, cooking, shopping - in perioada 19 ianuarie – 4 februarie 2016 si sa fie aprobati pana in data de 5 februarie 2016 daca respecta conditiile mentionate in postare. 

In cadrul campaniei promotionale, organizatorul va acorda 6 premii individuale constand in vouchere in valoare de 300 de lei. Astfel, fiecare dintre hobby-urile alese de organizatori (fishing, cooking, shopping) va avea o pereche de prieteni castigatori.

Castigatorii premiilor campaniei promotionale vor fi desemnati prin tragere la sorti in data 05 februarie 2016. Tragerile la sorti se vor face in mod aleatoriu, cu ajutorul site-ului random.org. La fiecare dintre tragerile la sorti vor fi acordate cate 2 premii individuale, din cele descrise mai sus. Va avea loc cate o extragere pentru fiecare pasiune: fishing, cooking, shopping. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 8 februarie 2016.